All but trouble after upgardeto 5.0.5. (5 posts)

  1. boesh
    Posted 2 years ago #

    After upgrade to 5.0.5.
    Where did the background go?
    Why am i having all kind of blocks on the right side?
    Where top get rid of these? Not on the Widgets... there it is empty...

  2. Tara
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    -deactivating ALL plugins (yes, all) temporarily to narrow down the problem. If the problem goes away, re-activate them individually (one-by-one) to find the problematic plugin(s). If you can't get into your admin dashboard, try resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems (because the hooks remain unless plugins completely removed or some plugins stick around in cached files. So by renaming the folder, you break them and force them inactive).

    - To rule out any theme-specific issue, try switching to the unedited default theme for a moment using the WP dashboard. If you don't have access to your admin area, you can switch to the default theme by renaming your current theme's folder in wp-content/themes via FTP or SFTP or whatever file management application your host provides.

  3. juliepay
    Posted 2 years ago #

    yes I am having nothing but trouble too since upgrading. I get people saying the pages are blank, but when I go to look at them they are ok. I am getting

    [code moderated - please use the pastebin - http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Posting_Code ]

  4. Michael
    Part-Time Forum Moderator
    Posted 2 years ago #


    please start your own topic

    your problem is likely to be different in some way.

  5. Jitendra Mishra
    Cyberchimps Support Rep
    Posted 1 year ago #

    Sorry, we do not monitor these forums, please use the official forum:



Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic


No tags yet.