WordPress.org

Forums

[resolved] All Admin pages gone blank (3 posts)

  1. lore_prado
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello ppl,

    Yesterday I installed two plugins about text boxes: text-hover and display-text and did no much changes about it.

    After installation everything looks ok, I changed the main page to show resumens instead of full posts, add a little box about the blog on the footpage, and the blog is working ok, but today when I tried to enter to the admin site it shows just a `

    And from the HTML Inspector of Chrome I see:
    innerHTML: "<head></head><body>`</body>"
    innerText: "`"

    Btw, I can access the login page, but after login all the other pages just show ` and blank

    Any ideas? please dont tell me I hace to re-install all the blog, that would make me very unhappy :(

    Regards,
    Lore

  2. vahidd
    Member
    Posted 2 years ago #

    Change
    define('WP_DEBUG', false);
    To:
    define('WP_DEBUG', true);
    in wp-config.php
    and then the errors will be shown.

  3. lore_prado
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks Vahidd for the help.

    I did all the things I read in this forum, Check for spaces in the function.php file for example, and what did work was to replace the wp-admin and wp-content/plugins folders via FTP.

    But still trying to understand if every time I install a plugin I could have this error?

    What happen now with all the plugins I installed? need to be re-installed? BUH! sad.

    Any chance to prevent this kind of issues?

    Thanks,
    Lorena

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic