WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Alex’s WP Plugins

Alex’s WP Plugins

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • I have download this entire wordpress-plugin and installed successfully. This package has all of the Alexking plugins prepackaged with wordpress. However, I found that I will only see “0 new posts and 0 new comments since your last visit ” when the plugin is deactivated. Once I activate the WP-SLV plugin, the banner disappeared. Does any body know why ?

    Mark (podz)

    @podz

    Support Maven

    Link ?
    And where in your index.php did you put the slv_banner code ?

    the link is at http://kbase.com.sg/wordpress
    please take a look. thanks

    Anonymous

    podz,
    I hope you can help to solve my problem in using the WP-SLV ?
    I installed the whole package of the wordpress from alexking. It already has all the WP-SLV codes built in.
    I checked that the SLV_banner is just below the “content”, like this:
    <div id=”content”>
    <script type=”text/javascript”>slvBanner();</script>
    Can you help ? thank you.

    Mark (podz)

    @podz

    Support Maven

    It doesn’t look right in Source.
    On your page, view source, andd you will see this line in the head section:
    <script type="text/javascript" src="http://kbase.com.sg/wordpress/wp-content/plugins/wp-last-visit.php?type=js"></script>
    </head>

    Now look at the source of my page:
    <script type="text/javascript">
    <!--
    // var slvIndicator = 'New';
    var slvIndicator = '<img

    And what I have, you should have, and I don’t see why it is not working.
    Here is exactly what I have in the head section:
    <?php $wplastvisit_output = "javascript"; require('wp-content/plugins/wp-last-visit.php'); ?>
    Try that ?

    Anonymous

    podz, I have tried that before, it give me a lot of error message.
    If you like to login as user=tester password=tester, you can probably help me to identify the problem .
    Do you mind ?

    Anonymous

    sorry, I meant to use user= test ; password = test

    Mark (podz)

    @podz

    Support Maven

    No problem 🙂 On my way !

    Alex King

    @alexkingorg

    The code in there looks correct, the code podz is using was from a previous version.

    Mark (podz)

    @podz

    Support Maven

    Sorted and I’ve logged out, so delete that user 🙂
    I couldn’t see the error, so I replaced the code you had with what I had, both in the plugin and the call to it.
    Should work fine now – if not, let me know !

    Mark (podz)

    @podz

    Support Maven

    Alex – it did indeed look fine, and I couldn’t see why it was not reading the file as FF was reporting js errors.

    Mark (podz)

    @podz

    Support Maven

    clkung – are you on IM ?
    MSN: podz2097@hotmail.com
    AIM: podz2097

    Anonymous

    yeah, it seems to work now, but what did you change for me ?
    I am only on MSN Messenger, kungcl@hotmail.com

    I installed WP 1.2 Plugged In a few days ago — thanks, Alex, that was very convenient. 🙂
    Found one bug and its fix (noted here). Other than that everything works great.

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘Alex’s WP Plugins’ is closed to new replies.