Support » Plugin: Asgaros Forum » Alert emails formatting broken

  • Resolved rarcher30

    (@rarcher30)


    Hi there,

    With a recent update to the plugin the email alerts I’ve been receiving about new posts/topics have strange formatting within them (basically lots of ‘=’ signs throughout and images are not coming through).

    Not sure if any other users are experiencing this issue. I can’t see any settings where I can change the mode of the email but I think it has to do with php sendmail settings. I know I had a similar formatting issue with another WP plugin last year (https://wordpress.org/plugins/email-subscribers/).

    Right now I am receiving the emails using the Outlook.com email client. Is anyone else experiencing this issue or is it just my particular setup?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Asgaros

    (@asgaros)

    Hello @rarcher30

    Can you post a screen with an example? I assume that its caused by another plugin because I didnt get any other reports about it yet.

    Thread Starter rarcher30

    (@rarcher30)

    Hi,

    Sorry for the delay. I’ve just linked a screenshot below here.
    https://imgur.com/a/Btt3A

    It appears to happen sporadically. Not entirely sure how, haven’t seen anything suspicious within the wp debug and apache logs.

    Plugin Author Asgaros

    (@asgaros)

    I havent got any other reports of this problem yet so I assume that this is a configuration problem on your server side or another extensions. Have you found a solution or could you find a cause for it in the meantime?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Alert emails formatting broken’ is closed to new replies.