NextGEN Gallery
[resolved] Albums (8 posts)

  1. jmk21
    Posted 2 years ago #

    Hi, i got a problem with the albums, i do all the steps to put an album on a page, but when i finish and go to the page were i put the album, the album is there but when i click on the album, i cant see the photos of the gallery.
    Hope to get some help.
    Here is the link to the page:



  2. DoubleSixx
    Posted 2 years ago #

    Works for me, maybe clear your cache.

    Do you see it working for you now ?

  3. jmk21
    Posted 2 years ago #

    Its working now,
    Thank you for respond

  4. underdub
    Posted 2 years ago #

    I had a few albums on one page, but since the upgrade to WordPress 3.5 and I can not see them by clicking. I see the album, but if I click I do not see everyone. If I insert a gallery works fine, but not an album.

  5. Ayman_bat
    Posted 2 years ago #

    same problem!!...
    @jmk21: how i can clear the cache ?

  6. DoubleSixx
    Posted 2 years ago #



    Images tab

    Clear cache folder
    Click Proceed Now

    You should also clear your browser cache too.

    Don't forget to try other browsers.

    Good luck.

  7. underdub
    Posted 2 years ago #

    I've done what you've told me: same result. I can not see the contents of the album.
    The problem begins after applying the update to version 1.9.10 before it was all good.

  8. DoubleSixx
    Posted 2 years ago #

    I just upgraded to 1.9.10 today.

    I would start with a more stable version like 1.9.0, just install over existing version via FTP. Then upgrade to 1.9.10.

    The version between 1.9.0 and 1.9.10 have been flakey for me, 1.9.0 has always worked fine.

    Good luck.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextGEN Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic