WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Album works but Gallery doesn't

[Resolved] Album works but Gallery doesn't

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author afzal_du
    Participant

    @afzal_du

    you are putting the whole url
    the id should be just
    krowmetalzone

    jhokaribeiro
    Member

    @jhokaribeiro

    Thanks man! Now it’s working, in parts..
    Check it out, do u have any idea why it’s opening in another page, out of the theme?

    Plugin Author afzal_du
    Participant

    @afzal_du

    because lightbox script is not picking it up.
    There’s no script error so it’s hard to find out why!
    My guess is some other script is disabling the lightbox. You may have to disabled other plugins one by one to find out which one is causing the problem.
    Sorry, can’t help much more than this!

    jhokaribeiro
    Member

    @jhokaribeiro

    ok, i’ll try it and let u know.
    thanks again

    jhokaribeiro
    Member

    @jhokaribeiro

    Nothing yet, I disabled all the plugins and the lightbox still doesn’t pick up.
    Do u think it can be something that i have to put in the page?

    Plugin Author afzal_du
    Participant

    @afzal_du

    Then it maybe some script added from the template causing the problem.
    It’s very simple. Usually you don’t need to do anything. Just the album/page id is required to set it up.
    You may try on a default wordpress setup first.

    jhokaribeiro
    Member

    @jhokaribeiro

    I’ll try it.
    It’s weird, cause this theme uses lightbox, check this demo.

    http://krowmetalzone.com/site/#!/rates-services/services-col-4

    Plugin Author afzal_du
    Participant

    @afzal_du

    that’s not weird… that may be the reason. theme’s lightbox may be conflicting with plugin’s lightbox.
    one user faced a similar situation. removing theme’s lightbox script from the theme code solved the problem in his case

    jhokaribeiro
    Member

    @jhokaribeiro

    Yeah man, I couldn’t manage to make it work properly in this theme.
    Anyway, thanks for the support

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] Album works but Gallery doesn't’ is closed to new replies.