WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Album Does Not Display

[Resolved] Album Does Not Display

  • photocrati
    Participant

    @photocrati

    This thread is referring to ALBUMS not displaying on page, NOT galleries within albums not displaying. Please check the following:

    – Do you have Jetpack installed, if so, does deactivating the plugin resolve this issue?
    – Have you tried installing our latest Beta? [Get Beta Here]. Does the Beta fix the issue?

    If trying the above still does not resolve this issue, please provide the following information:

    – WordPress up to date?
    – NextGEN up to date?

    (please confirm the following, with your server host tech) :
    – MySQL up to date (5.2.4)?
    – PHP up to date (5.0)?
    – The mod_rewrite Apache module activated?
    – PHP Safe Mode OFF?

    and if you’re willing to share:
    – Who are you hosted with?
    – What theme are you running?
    – Which plugins do you have installed and activated?
    – Does this error still occur if you switch your theme to the WP default, and deactivate all plugins except NextGEN Gallery? (*be sure to clear your browser cache and reload your site after deactivating)

    We will likely have a fix for this in our next upgrade, but to be sure we do – we’ll need as much information as possible from those of you who are experiencing this bug.

    *Please do not post unrelated issues in this thread. This thread is specifically for the error of ALBUMS not displaying on page.

    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author photocrati
    Participant

    @photocrati

    This issue should be resolved in our most recent upgrade v1.9.11 now available for download and install!

    I may have commented on this in the other thread, but I need help getting my galleries in Photocrati to work. They used to work, until I upgraded to WP 3.5.2 they any new gallery and change to an existing gallery ceased to work. I even changed hosts (from godaddy to BlueHost) and nothing is working.

    Can anyone help me please?

    http://www.chrismckennaphotography.com

    Thanks.

    DoubleSixx
    Participant

    @doublesixx

    @cmckenna

    Hopefully you backed up your database. I think you’d need to export that from the old host and import to resolve your problem.

    Good luck.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Album Does Not Display’ is closed to new replies.