WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] (Ajax problem) Failed to load resource: the server responded with status of 503

[Resolved] (Ajax problem) Failed to load resource: the server responded with status of 503

  • I can not get the tables to add, edit and delete custom meta. Using firebug I get this message:

    Failed to load resource: the server responded with a status of 503 (Service Unavailable) mysite.com/wp-admin/admin-ajax.php?action=umm_switch_action&umm_sub_action=umm_add_custom_meta&width=600&umm_user=1

    It only works when i access it directly on the browser without the “width” parameter.

    mysite.com/wp-admin/admin-ajax.php?action=umm_switch_action&umm_sub_action=umm_add_custom_meta&umm_user=1

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Problem fixed via the server. ModSecurity rule was being triggered.

    Plugin Author President McCheese

    @jason-lau

    I would like to know more about this issue.

    I have noticed occasional problems with ModSecurity since around WP 3.9 release.

    I also believe WP 3.9 was the culprit. This was the issue :

    2014-05-29 07:23:23.859 [NOTICE] [xx.xx.xx.xx:xxxxx-2#APVH_example.com] mod_security rule triggered!
    [Thu May 29 07:23:23 2014] [error] [client xx.xx.xx.xx] ModSecurity: Access denied with code 503, [Rule: ‘ARGS:width’ ‘!@rx ^\d+px$’] [ID: 220620] [Msg: found CVE-2013-5963]
    2014-05-29 07:23:23.859 [NOTICE] [xx.xx.xx.xx:35928-2#APVH_example.com] Content len: 0, Request line: ‘GET /wp-admin/admin-ajax.php?action=umm_switch_action&umm_sub_action=umm_add_custom_meta&width=600&umm_user=1 HTTP/1.1’
    2014-05-29 07:23:23.859 [INFO]

    Has this been solved? Im experiencing it…

    POST http://www.xxx.nl/wp-admin/admin-ajax.php 503 (Service Unavailable) load-scripts.php?c=0&load%5B%5D=jquery-core,jquery-migrate,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jq…:4send load-scripts.php?c=0&load%5B%5D=jquery-core,jquery-migrate,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jq…:4m.extend.ajax load-scripts.php?c=0&load%5B%5D=jquery-core,jquery-migrate,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jq…:4i load-scripts.php?c=0&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,thickbox,quicktags,underscore,shortcod…:379j load-scripts.php?c=0&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,thickbox,quicktags,underscore,shortcod…:379l load-scripts.php?c=0&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,thickbox,quicktags,underscore,shortcod…:379p load-scripts.php?c=0&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,thickbox,quicktags,underscore,shortcod…:379(anonymous function) load-scripts.php?c=0&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,thickbox,quicktags,underscore,shortcod…:379m.event.dispatch load-scripts.php?c=0&load%5B%5D=jquery-core,jquery-migrate,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jq…:3r.handle

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] (Ajax problem) Failed to load resource: the server responded with status of 503’ is closed to new replies.