Support » Plugin: My Calendar » Ajax issue in Media Library Grid view in Chrome when My Calendar is enabled.

  • Noticed a repeated issue occurring with the My Calendar plugin when enabled breaking the ajax-admin.php functionality used to populate the Media Library in Grid View using Chrome. Issue occurred on WP 5.1 and the latest 5.2.3. Could not repeat issue in Firefox, Chrome or Edge. Disabled all other plugins. Checked in and out of Incognito and Private modes. No errors in Developer Console of JS issues but can see repeat fails in Networking Tab coming from admin-ajax.php failing to connect in order to get images in Grid. Works normal in Media Library list view.

    • This topic was modified 2 months, 1 week ago by ADVPmike.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Joe Dolson

    (@joedolson)

    Can you clarify this:

    “Noticed a repeated issue occurring with the My Calendar plugin when enabled breaking the ajax-admin.php functionality used to populate the Media Library in Grid View using Chrome. Issue occurred on WP 5.1 and the latest 5.2.3. Could not repeat issue in Firefox, Chrome or Edge. ”

    When you say “could not repeat the issue in Firefox, Chrome, or Edge”, I’m uncertain what you mean; do you mean that this problem exists in Chrome for MacOS only, but not for Chrome for Windows?

    Plugin Author Joe Dolson

    (@joedolson)

    For the record, I have not been able to reproduce this, based on what I know.

    Sorry, could not repeat the issue in FireFox, Opera, or Edge. Worked fine in those browsers. Let me look into it a bit further to determine if it is solely a one-off issue for my team.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.