• Resolved Toygar Niron

    (@tniron)


    Merhaba,

    Eklentinizi kurduk ve kısmen doğru çalışıyor.Sorunumuz her seçimde bir sonraki seçim için sayfanın yenilenmesi gerekliliği. İl seçimine baplı olarak sorgu bir altta ilçe seçimini aktif hale getirmiyor. Sayfayı yenilersek bu seçenek aktifleşiyor. Aynı şey il seçiminden sonraki mahalle seçimi için de geçerli. Bu konuda desteğinizi rica ediyoruz.

    Teşekkürler

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author intenseyazilim

    (@intenseyazilim)

    Merhaba,

    Kullandığınız diğer eklentilerden kaynaklı gibi görünüyor. Hezarfen ve WooCommerce hariç diğer eklentileri pasif edip tekrar deneyiniz. Sorunlu eklentiyi bize bildirirseniz inceleyip geliştirme takvimimize ekleyebiliriz.

    Thread Starter Toygar Niron

    (@tniron)

    Merhaba,

    Geliştirici sitemizde eklenti çakışma testi yaptık ancak sonuç değişmedi. Consul dan baktığımızda dosya izinlerinin 403 forbidden hatasına neden olduğunu görüyoruz. Bu izinleri düzenleyerek yeniden denedik ama gene başarılı olamadık. Nasıl bir yol izleyebiliriz?

    Teşekkürler

    • This reply was modified 1 year, 4 months ago by Toygar Niron.

    Sorun hala devam ediyor flatsome teması Hezarfen For Woocommerce 1.5.0 versiyonda kontrol edebilir misiniz?

    Thread Starter Toygar Niron

    (@tniron)

    Merhaba,

    Ücretsiz bir eklenti sunuyoruzsunuz farkındayım ancak 10 gün bir çözüm için yine de çok uzun. Bir sorun yaşıyorum ve görünen o ki aynı sorunu yaşayan başka kullanıcılarınız da var. Nasıl bir çözüm bulabiliriz?

    Teşekkürler

    Plugin Author intenseyazilim

    (@intenseyazilim)

    Merhaba @tniron ve @berkantkockaya,

    Maalesef sorunununuzu kendi tarafımızda tekrarlayamıyoruz, yani bizim tarafımızda sağlıklı çalışıyor v1.5.0’da (Test ortamında kullandığımız temalar: Neve, Storefront).

    Bugün yeni bir versiyon yayımladık (v1.6.0), yeni versiyon ile tekrar deneyip sorununuz devam ediyorsa buradan ekran kaydı iletirseniz tekrar kontrol edeceğiz.

    İyi çalışmalar

    Plugin Author intenseyazilim

    (@intenseyazilim)

    Bu arada yaşadığınız bu sorun ödeme ekranında mıydı yoksa hesabım sayfasında mı? @tniron

    Thread Starter Toygar Niron

    (@tniron)

    @intenseyazilim , merhaba

    Yayındaki site de sorun çözülmedi ancak geliştirici sitesinde sorun çözülmüş görünüyor. Bu yüzden eklentinizi yayındaki farklı bir müşterimizin web sitesinde de test etmek istedik ve doğru çalışıyor.

    Bu sorunun sunucu çakışmasından kaynaklanabileceğini gösteriyor. Biz Hello Theme ve Elementor kullanarak hazırlıyoruz tasarımlarımızı.

    Bize göre bu sorun çözüldü.

    Desteğiniz ve yeni sürüm için teşekkür ederiz.

    @intenseyazilim çok fazla flatsome teması kullanan var bu nedenle güncellemelerde flatsome temasını test ederseniz harika olur.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Ajax Çalışmıyor.’ is closed to new replies.