Support » Plugin: Age Gate » AgeGate not directing to https

  • Good morning,

    When clicking ‘yes’ on the AgeGate pop-up, it is not directing to https on my site. I cannot find where to tell it to direct to the secure site in the settings. All internal links with WP are set to https, so I’m not sure where to fix it for AgeGate. What am I missing?

    Thank you kindly.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Phil

    (@philsbury)

    Hi @mnlghtrose,

    Check the options table in the database for the site_url and home_url and make sure they are also set to https. If they are not defined as a constant in WP Config you can also check in Settings -> General. If that’s greyed out, it’ll have to be the database route.

    If they are already https, let me know.

    Thanks
    Phil

    Thread Starter mnlghtrose

    (@mnlghtrose)

    Both Site>General and the database home_url and site_url are set to https. I appreciate your quick response.

    Plugin Author Phil

    (@philsbury)

    Thanks @mnlghtrose,

    Do you have a url I can see?

    I’ll do a bit of local testing too.

    Thanks
    Phil

    Thread Starter mnlghtrose

    (@mnlghtrose)

    Please note that my site is not safe for work, which is why I use the AgeGate.

    https://mischaeliot.com/

    Plugin Author Phil

    (@philsbury)

    Hi @mnlghtrose,

    All seems to work ok – and you’re using the javascript age gate which doesn’t do any redirection (except when you click “no” in your set up).

    Could you be seeing a cached version somehow?

    Thanks
    Phil

    Thread Starter mnlghtrose

    (@mnlghtrose)

    It’s possible… I’ll use a clean browser and get back to you.

    Thank you again for being so quick!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘AgeGate not directing to https’ is closed to new replies.