Support » Plugin: All-in-One Event Calendar » After upgrading to WP4.5.1 I get error with "default-event-avatar.png"

  • Resolved Tim Berneman

    (@tberneman)



    The exact error I am getting is:

    The specified file "default-event-avatar.png" doesn't exist.

    I have to remove the folder in order to get the admin to work.

    That file exists in public/ai1ec/vortex/img but it does not exist in the other 3 themes: gamma, plana, and umbra. I don’t remember what theme I’m using and I could not find where in the database that might be stored. I tried copying the file from vortex to the other 3 img folders and it still didn’t work.

    https://wordpress.org/plugins/all-in-one-event-calendar/

Viewing 6 replies - 16 through 21 (of 21 total)
  • Hi Tim, I guess not. I only see “Gamma 2.0.0”, “Plana 2.0.0”, “Umbra 2.0.0” and “Vortex 2.0.0” themes.
    I have activated the “Gamma” theme.

    Hi Tim, I guess not. I only see “Gamma 2.0.0”, “Plana 2.0.0”, “Umbra 2.0.0” and “Vortex 2.0.0” themes.
    I have activated the “Gamma” theme.

    I just updated the plugin today and I am not getting this same error. While to plugin directory is IN the plugins dir, none of the admin pages works. If I move the plugin directory out of the plugins dir, the admin pages works again. The error flashes by the screen and says the default-event-avatar.png doesn’t exit. I only see it in the

    ./plugins/all-in-one-event-calendar/public/themes-ai1ec/vortex/img/default-event-avatar.png

    directory.

    Please help!
    Thank you,
    Peter.

    Plugin Author Benjamin

    (@bsokic)

    Hi Peter,

    Since you have already created ticket in Zendesk, I’ll mark this topic as resolved and we will continue there.

    Thanks,
    Ben

    Here is the fixed that worked for my error:

    I commented out line #54 in all-in-one-event-calendar.php (v2.3.12) to get it working again. I hate to leave it that way but I hope you can fix it soon.
    Line # 54: //return $ai1ec_exception_handler->show_notices( $soft_disable_message );

    Does this work for your particular issue?

    Tim :o]

    Jeroen

    (@jeroenonstenk)

    Since you have already created ticket in Zendesk, I’ll mark this topic as resolved and we will continue there.

    Link?

    • This reply was modified 11 months, 2 weeks ago by  Jeroen.
Viewing 6 replies - 16 through 21 (of 21 total)
  • The topic ‘After upgrading to WP4.5.1 I get error with "default-event-avatar.png"’ is closed to new replies.