WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] after upgrade: domain redirect causing endless loop

[Resolved] after upgrade: domain redirect causing endless loop

  • hi all,

    yesterday i upgraded to the all new version 2.5 (which is really nice btw).

    the only thing is that since then my domain redirects are not working anymore:

    currently i have a domain registred like http://www.the-domain-i-want-to-be-shown.org

    this is redirecting to my actual webspace. that webspace of course has another domain like http://www.i-dont-want-that-domain-to-be-shown.com

    i have created a subdomain like sub.i-dont-want-that-domain-to-be-shown.com which is pointing to the wordpress folder.

    in my wordpress settings i have been using only the first of those domains (which i want to be shown) and that has worked fine until i upgraded.
    now my browser keeps telling me that it was redirected endlessly and aborts the request.
    strangely i still can log in to the admin interface using /wp-admin/.

    only if i change the options to the following it works:

    wordpress adress (URL): http://www.the-domain-i-want-to-be-shown.org
    blog adress (URL): sub.i-dont-want-that-domain-to-be-shown.com

    but now the inital request uses the domain i want to be shown but after clicking on a link changes to the one i dont want to be shown (sic!).

    what do i have to or edit so that wordpress behaves the way it did before?

    thanks for your help in advance.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • The topic ‘[Resolved] after upgrade: domain redirect causing endless loop’ is closed to new replies.
Skip to toolbar