Support » Plugin: WPAdverts - Classifieds Plugin » After updating…images upload doesn’t work

  • Resolved pdavidq

    (@pdavidq)


    Just updated to new version this morning and now I can´t upload images when adding new ads.

    It doesn´t work on the front panel (user without registration) and on the admin panel (editing ads as administrator).

    Also, category displaying have changed on the front panel when creating a new add, and now it doesn´s show subcategories with hierarchical relationships between them.

    I´m using Genesis Framework and News Pro Theme (Studio Press)

    Some one else is experiencing the same “bug”?

    • This topic was modified 1 month, 3 weeks ago by pdavidq.
    • This topic was modified 1 month, 3 weeks ago by pdavidq.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Greg Winiarski

    (@gwin)

    Hi,
    i see you sent a similar message via the contact form, you should receive a reply via email as well, i will just paste here a copy of my message in case someone will have similar problem.

    […]
    on the page you linked to there is the following JavaScript error message (in the console)

    
    Uncaught Error: autoNumeric will not function properly when the decimal character aDec: ',' and thousand separator aSep: ',' are the same character
    

    It does not seem to be update related, you just have in wp-admin / Classifieds / Options / Core panel the same separator (that is “,”) set for both “Decimal Separator” and “Thousands Separator” fields.

    Correcting this should fix both issues you are having.

    Please do not double post your questions, thanks.

    Solved!

    Thanks, I couldn´t do it with out help.

    David

    Plugin Author Greg Winiarski

    (@gwin)

    Sure, no problem :).

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.