Support » Plugin: Yoast SEO » After Updating 5.0.1 Editing And Posting Pages Load Slow

  • Resolved shayz

    (@shayz)


    After Updating 5.0.1 Editing And Posting Pages Load Slow When I Deactivate Plugin Page Loaded Fast As Normal Time Loading Then Again Activate Made Slow Again .

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • ThePhoenixBird

    (@thephoenixbird)

    Hello, i want to report the same problem here.

    Deactivated all plugins, then went one by one, until I finally found that YOAST was causing my mysqld go 99% of CPU usage over 2 to 4 minutes EVERY TIME that i hit Publish/Update a post.

    Some crazy query must be causing a huge load on the mysql server.

    rowelly

    (@rowelly)

    I can also report the same problem.

    Deactivate Yoast and the speed is back to normal – reactivate and its slow again.

    Plugin Support Md Mazedul Islam Khan

    (@mazedulislamkhan)

    A bug report is currently open in our development repository that you can follow here: https://github.com/Yoast/wordpress-seo/issues/7466

    Thread Starter shayz

    (@shayz)

    @mazedulislamkhan How Much Time Team Need To Resolve This Issue Is Making Our Site Slow And Also Not Able To Work Coz Of Slow Process .

    Thread Starter shayz

    (@shayz)

    @mazedulislamkhan After 5.0.2 Problem Is Also Not Resolve

    • This reply was modified 4 years ago by shayz.
    Plugin Support amboutwe

    (@amboutwe)

    Bugs are reported, investigated and fixed in GitHub so this topic was closed in favor of the open issue report.

    If you have any further information or want to get updates on the solution, please leave a comment or subscribe to the GitHub report here: https://github.com/Yoast/wordpress-seo/issues/7466

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘After Updating 5.0.1 Editing And Posting Pages Load Slow’ is closed to new replies.