Support » Plugin: Dynamic Dates » After update Unknown or bad timezone

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Jason Hendriks

    (@jasonhendriks)

    Thanks for the bug report. I know the solution, but before you try it out, please tell me what exactly is your current setting for : Settings -> General -> Timezone

    You’re the third to report this but I can’t fix it because no-one answers this question 😉

    Haha. Anyway, the fix is to set your own timezone there.

    Thread Starter samsports

    (@samsports)

    Hi and thanks for your fast reply! I have UTC+2 and this is the correct setting for my zone.

    Plugin Author Jason Hendriks

    (@jasonhendriks)

    I see.. the PHP function I’m calling might be failing trying to interpret this.. is it possible for you to select a city? For example, I have America/Toronto selected.

    Thread Starter samsports

    (@samsports)

    Ah, interesting, I selected “Berlin” and it works.

    Plugin Author Jason Hendriks

    (@jasonhendriks)

    Great. Now I know what the problem, I’ll work on a fix. Thanks for your help 🙂

    Thread Starter samsports

    (@samsports)

    Thanks also for fast help =)

    Plugin Author Jason Hendriks

    (@jasonhendriks)

    Fixed in v2.0.4

    KTS915

    (@kts915)

    Unfortunately, the latest version causes this problem for me, whereas the previous version did not.

    I have America/New York selected as my time zone.

    Plugin Author Jason Hendriks

    (@jasonhendriks)

    @kts915, are you by chance using the International mode in the Dynamic Dates settings?

    Please try v2.0.5.

    KTS915

    (@kts915)

    @postman SMTP, no I’m not using International mode. But v2.0.5 has now fixed the problem. Thanks!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘After update Unknown or bad timezone’ is closed to new replies.