WordPress.org

Forums

WordPress SEO by Yoast
After update Google Webmaster Tools says sitemap_index.xml has errors (4 posts)

  1. jasontucker
    Member
    Posted 1 year ago #

    An invalid date was found. Please fix the date or formatting before resubmitting

    You can see that the letter T is missing between the tate and time on the category, tags lastmod's.

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><?xml-stylesheet type="text/xsl" href="http://www.stableytimes.com/wp-content/plugins/wordpress-seo/css/xml-sitemap-xsl.php"?>
    <sitemapindex xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9">
    <sitemap>
    <loc>http://www.website.com/post-sitemap1.xml</loc>
    <lastmod>2013-05-12T10:26:29+00:00</lastmod>
    </sitemap>
    <sitemap>
    <loc>http://www.website.com/post-sitemap2.xml</loc>
    <lastmod>2013-06-22T23:41:31+00:00</lastmod>
    </sitemap>
    <sitemap>
    <loc>http://www.website.com/page-sitemap.xml</loc>
    <lastmod>2013-05-18T06:13:52+00:00</lastmod>
    </sitemap>
    <sitemap>
    <loc>http://www.website.com/category-sitemap.xml</loc>
    <lastmod>2013-06-22 23:41:31</lastmod>
    </sitemap>
    <sitemap>
    <loc>http://www.website.com/post_tag-sitemap1.xml</loc>
    <lastmod>2013-06-16 19:56:03</lastmod>
    </sitemap>
    <sitemap>
    <loc>http://www.website.com/post_tag-sitemap2.xml</loc>
    <lastmod>2013-06-15 21:13:59</lastmod>
    </sitemap>
    <sitemap>
    <loc>http://www.website.com/post_tag-sitemap3.xml</loc>
    <lastmod>2013-06-22 09:06:21</lastmod>
    </sitemap>
    <sitemap>
    <loc>http://www.website.com/author-sitemap.xml</loc>
    <lastmod>2013-06-22T20:05:28+00:00</lastmod>
    </sitemap>
    <sitemap>
    <loc>http://www.website.com/news-sitemap.xml</loc>
    <lastmod>2013-06-22T23:41:31+00:00</lastmod>
    </sitemap>
    </sitemapindex>
    <!-- XML Sitemap generated by Yoast WordPress SEO -->

  2. tmbn
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same issue after Update. Anybody have a clue on what this is ?

  3. Howard Young (@howardy)
    Member
    Posted 1 year ago #

    This problem is covered here: http://wordpress.org/support/topic/invalid-date-in-sitemaps.

    1. You can either fix it by hand per that thread
    2. Turn off taxonomies in your sitemap
    3. Wait for a fix.

  4. Howard Young (@howardy)
    Member
    Posted 1 year ago #

    The problem is fixed in 1.4.11. You know what to do...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress SEO by Yoast
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.