Support » Plugin: MailPoet - emails and newsletters in WordPress » after update blank editor page

  • Resolved hunters-best

    (@hunters-best)


    After updating a perfectly working 3.1.0 to 3.2.0 in a network installation, the newsletter’s editor page shows a blank page and the later shown errors in the console-tab.
    Any chance of getting mailpoet to work with network installations in further updates?

    Uncaught TypeError: Cannot read property ‘prototype’ of undefined
    at newsletter_editor.c4722da5.js:27617
    at Object.<anonymous> (newsletter_editor.c4722da5.js:27604)
    at MarionetteApplication (newsletter_editor.c4722da5.js:27605)
    at Object.581 (newsletter_editor.c4722da5.js:27613)
    at __webpack_require__ (vendor.501aa0d2.js:51)
    at Object.0 (newsletter_editor.c4722da5.js:132)
    at __webpack_require__ (vendor.501aa0d2.js:51)
    at webpackJsonpCallback (vendor.501aa0d2.js:22)
    at newsletter_editor.c4722da5.js:1
    (anonymous) @ newsletter_editor.c4722da5.js:27617
    (anonymous) @ newsletter_editor.c4722da5.js:27604
    MarionetteApplication @ newsletter_editor.c4722da5.js:27605
    581 @ newsletter_editor.c4722da5.js:27613
    __webpack_require__ @ vendor.501aa0d2.js:51
    0 @ newsletter_editor.c4722da5.js:132
    __webpack_require__ @ vendor.501aa0d2.js:51
    webpackJsonpCallback @ vendor.501aa0d2.js:22
    (anonymous) @ newsletter_editor.c4722da5.js:1
    admin.php?page=mailpoet-newsletter-editor&id=2:2974 Uncaught ReferenceError: EditorApplication is not defined
    at Object.<anonymous> (admin.php?page=mailpoet-newsletter-editor&id=2:2974)
    at i (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.8.3:2)
    at Object.fireWith [as resolveWith] (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.8.3:2)
    at Object.<anonymous> (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.8.3:2)
    at i (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.8.3:2)
    at Object.fireWith [as resolveWith] (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.8.3:2)
    at y (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.8.3:4)
    at XMLHttpRequest.c (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.8.3:4)

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Thread Starter hunters-best

    (@hunters-best)

    Network installation -> I meant multisite

    Wysija

    (@wysija)

    Hi,

    Are you using “network activation” or are activating the plugin for a specific multisite installation?

    MailPoet Team.

    Thread Starter hunters-best

    (@hunters-best)

    Hi and thanks for the quick reply!
    I tried both with the same result. First network activation, when this showed the problem I deactivated the plugin for the whole network and activated it in one site only. But to no avail – same problem.

    Wysija

    (@wysija)

    Re,

    We’ve just tried activating the plugin on the multisite environment and creating a new newsletter: https://i.imgur.com/RYLvG8I.png (no errors). First, try purging your browser cache. If that doesn’t help, get in touch with us directly and we’ll take a look at your site.

    MailPoet Team.

    Thread Starter hunters-best

    (@hunters-best)

    Hello and thank you again. Just to let you know, it perfectly worked for me too on a new, clean multisite installation. So the error must have come from the multisite installation.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘after update blank editor page’ is closed to new replies.