Support » Plugin: Jetpack by WordPress.com » After Site Goes Live Tiled Galleries show broken links.

  • We just migrated out site from a development url to the live url. All of our tiled galleries are showing with broken links. This i strange as the images that are broken are still there on the server. All of the image URLS in the galleries are pointing to the WordPress CDN.

    https://wordpress.org/plugins/jetpack/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic 🚀

    Could you post your site URL here, so I can have a look?

    If you want it to remain private, you can also contact us via this contact form:
    Contact Support

    I am having the same issue.

    What I’ve done:
    – Built site on dev server
    – Used Jetpacks Tiled Galleries module (which serves images from the i1.wp.com servers)
    – Migrated site from dev URL to live URL on the same server using ManageWP Orions’ Clone feature.

    The issue I’m having:
    – Images don’t load anymore in the tiled galleries on the live site.

    Fixes I’ve tried:
    – Clearing all of the caches (multiple times)
    – Deactivated the Tiled Galleries module, created new wp.com account and connected it, reactivating module.
    – Deactivated and Activated the Jetpack plugin

    Are you able to fix it from your end? clear the cache maybe?
    the url to an example on the live site is http://www.bennettsteel.com.au/service/cnc-plasma-cutting/

    I’ve disabled Jetpack for now, so that the images display in the normal WP gallery while the issue gets fixed.

    Plugin Author Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic 🚀

    @robey Could you try enabling Tiled Galleries again, and let me know the URL used for each one of the images in your galleries?

    Let me know what you find.

    I’ve just turned the Tiled Gallery back on, and now it seems all the image thumbnails are loading properly. Thank you for following up with me.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘After Site Goes Live Tiled Galleries show broken links.’ is closed to new replies.