Support » Plugin: Woo Choice | Ring Builder, Pair Maker and Guidance Tool » After selecting first product get page not found

  • Resolved amilani.guy

    (@amilaniguy)


    I used shortcode on this page – [ redundant link removed ]
    but after selecting the first product I get 404 error “Page Not Found”
    I’ve mapped the connection by categories

    Please Help

    • This topic was modified 10 months, 2 weeks ago by Jan Dembowski.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 31 through 39 (of 39 total)
  • Thank You, it’s working but still same error 404 after selecting the first product

    Plugin Author Sphere Plugins

    (@emptyopssphere)

    yes, the code previously is given doesn’t was intended to solve the problem but to find the issue, so after having a look at the product page the text we got states that you forgot to add main categories to each product i.e. setting to each setting and gems to each of the gems.

    We will also add this to our version of the doc so other users do not face the same issue with the newer version of the plugin update.

    If you still face the problem please let us know.

    Plugin Author Sphere Plugins

    (@emptyopssphere)

    please remove the previous codes if the issue resolves and let us know if it’s resolved.

    First of all thank you, works as expected, but now after i choose the gem and ring i don’t get the last page of watching my settings together, and website brakes…

    https://clip2net.com/s/42PD6Jr

    any advice ?

    and another question, can i add the “add to settings” button to the product page so customer can buy the Gem alone or add it to the ring on the product page and not only on the build your own page?

    Plugin Author Sphere Plugins

    (@emptyopssphere)

    we are happy to help you and for your question 1: we will investigate the cause and let you know and for your question 2: as we already informed you that we are working on the updates and fortunately our update includes this too so it may require approximately this weeks at most.

    About number 1:
    I fixed this issue:
    first there was no <?php the_content(); ?> so no resulte were displayed.
    but there is another issue and your resulte page have this CSS code that mass up bootstrap 4 in my site:
    https://clip2net.com/s/42PYkB4
    https://clip2net.com/s/42PYlXy

    all rest is working perfectly.

    about the update i will wait.
    Thank You So Much…
    Guy Amilani

    Plugin Author Sphere Plugins

    (@emptyopssphere)

    please tell us which file are you talking about where there was no <?php the_content(); ?> because of which the result page wasn’t able to display anything, please describe the step to fix if which could be helpful to other users too.

    this CSS control will be provided in the new update if possible with upcoming updates or in the later version. but we have marked that CSS and be more careful with those.

    Plugin Author Sphere Plugins

    (@emptyopssphere)

    hello amilani.guy we have finished the update and want to let you know these things.

    1. We have updated the plugin and it includes your requirement to create a button on product page which is configurable via plugin’s configuration page under Make Pair Button Configuration titled configuration.
    2. This button is only available to the product which is mapped in our mapping dictionary.
    3. In coming days, probably next Monday we will provide an update that includes admin side configuration to breadcrumb including the addition of icon adjacent to the titles and texts that are visible at the button widgets
Viewing 9 replies - 31 through 39 (of 39 total)
  • The topic ‘After selecting first product get page not found’ is closed to new replies.