WordPress.org

Forums

Easing Slider
[resolved] After moving WordPress to root folder slider works but doesn't show the images (5 posts)

  1. Danillo1969
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi there,

    I just moved my website (http://www.hermannbier.ch) from a subfolder on the server to the root folder and followed the intructions here (http://www.inmotionhosting.com/support/edu/wordpress/329-move-folders).

    Everything went fine despite the Easing Slider. It shows a blank space in the header section showing the forward/backward buttons but not showing the images. I tried to reconfigure the slide images (delete the old ones and link them again) but this didn't work. Strange is, the url linked with every image still works when clicking in the white area.

    Can anyone help? I ought to go live tomorrow.

    Regards
    Dani

    https://wordpress.org/plugins/easing-slider/

  2. Danillo1969
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi,

    In the meanwhile I fixed the issue. Had to reset the images to original size in the media part of WordPress. Now it works. But still it's strange what happened here.

    Regards
    Dani

  3. MatthewRuddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hi Dani, glad you managed to get this sorted. Sounds very unusual - not sure what may have gone wrong. Could have potentially been a caching issue I reckon, if the image URLs were working (but just not within the slideshow).

    Regardless, going to mark this topic as resolved :)

  4. sunrader
    Member
    Posted 7 months ago #

    I'm having the same issue. Some of the images will not show up. I have 9 images. The three that I uploaded most recently show, so I tried moving all the images to a new folder and reimporting them to WP Media. All show up with no issues in the Library but the six that did not show up before moving still don't. The Add images to slideshow just shows broken link icons, even though they are all in the same place and show up in the Library.

  5. sunrader
    Member
    Posted 7 months ago #

    They are all the original sizes so that didn't do it for me.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags