Support » Plugin: Anti-Malware Security and Brute-Force Firewall » After Malware Removal, Could Not Post

  • Resolved findingitout99

    (@findingitout99)


    I used this tool and it seemed incredible! I still think it probably is, but after I let it fix the files with malware (they where Iframe injections) I could not post an article. All of the Bold/Italicized/Underline Hyperlink etc box that appears just above where you are typing was not there and I could not get the cursor to go to the post box. I could only type in a title. I also tried on both Firefox/IE but this should not be the issue. Any suggestions?
    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/gotmls/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Eli

    (@scheeeli)

    Wow! I really hope that was not caused be my plugin removing the malware wrong (but that’s what it sound like happened). I am completely willing to get in there and fix it and figure out what happened so that it won’t happen again (or to anyone else).

    I’ll need you to trust me with admin credentials to your site in order to figure it out and fix it. I know that’s asking a lot but it’s really the only way I can figure it out and I promise you can trust me.

    You can email me directly if you are willing to receive my assistance in this matter:
    eli at gotmls dot net

    If I messed it up I will make it right. Even if I wasn’t the cause I’ll still help you get it right.

    Aloha, Eli.

    Would you happen to know what file would be responsible for the problem above? I just ended up reverting back to a back up from a day or two earlier. I then was removing the iframe injections manually.

    Plugin Author Eli

    (@scheeeli)

    No, I cannot say without seeing it.

    I know it’s not a problem for you as long as you get it working the manual way but I would still like to see it myself so that I can fix it and make sure it doesn’t happen again. Do you think I could get in there and take a look? I promise to be quick about it.

    If you are willing to let me into your WP Admin you can send login info to: eli at gotmls dot net

    Plugin Author Eli

    (@scheeeli)

    If you still want my help I would love to fix this for you.

    If you don’t want to let me into your admin or you have already fixed it yourself then please let me know so I can close this topic.

    Mahalo, Eli

    findingitout99

    (@findingitout99)

    Sorry for not responding earlier… I ended up removing them all manually before this last message. If It happens again with this site or another, I will let you know. Thanks,

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘After Malware Removal, Could Not Post’ is closed to new replies.