WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Ultimate TinyMCE » [Resolved] After installation "admin bar" fault

[Resolved] After installation "admin bar" fault

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Josh

    @josh401

    Moderator and Editor Customizer

    Hmmm..

    There is an option in the Ultimate Tinymce settings page to disable the admin bar quicklink to the Ultimate Tinymce settings page.

    Do you have this option checked, or not?

    First it was checked and then i removed the check, because i dont want to add Tinymce located on admin panel. So I got the problem.

    Plugin Author Josh

    @josh401

    Moderator and Editor Customizer

    Okay,

    And if you manually empty your browser cache, is the issue still there?

    Yes.

    Plugin Author Josh

    @josh401

    Moderator and Editor Customizer

    Did the update to 4.0.7 fix it by any chance?

    I have updated however there is no change. By the way Thank you for your effort. Thats not the huge problem. Admin panel is visiable only me. 🙂 Thank you.

    Plugin Author Josh

    @josh401

    Moderator and Editor Customizer

    I appreciate that… I really do! However, I’m a perfectionist by nature… and I can’t leave that alone if it’s coming from my plugin 🙂

    1. Does it return to normal if you deactivate ultimate tinymce?

    2. If yes, then what happens if you click to hide the ultimate tinymce message that appears in the top yellow box on the settings page (like in your screen grab image above)?

    3. If no, could it be another plugin that is causing this? One way to check is to temporarily deactivate ALL plugins, manually clear and refresh your browser cache, and try again.

    Can you please test that a little bit and report back??

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] After installation "admin bar" fault’ is closed to new replies.
Skip to toolbar