Support » Plugin: WP Random Post Thumbnails » After initial set-up, settings page shows blank

  • Resolved Pat Lee

    (@pat-lee)


    After installing and setting up your plug-in, and defining the set of random images from the media library, everything worked great!

    But subsequently when I went back to the (page=wprpt_options) settings page it’s now blank. The only thing on-screen is the Screen Options in the upper right-hand corner.

    I’ve tried to uninstall and reinstall the plug-in, as well as deleted the plug-in’s options entry in the WordPress database, but I can’t seem to get the settings page to display anymore. I’ve also tried opening up the settings page in other browsers, as well as on other machines with the same result. Other settings pages for other plug-in seem to be displaying ok.

    I really love your plug-in and it worked beautifully when I first set it up, so I’d like to try to see what’s causing the issue. I’m running WordPress 4.9.5.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Update: I figured out what was causing the issue. I had switched the server to PHP 7.2.1. This caused the settings screen for the plug-in not to display.

    Switching back to PHP 7.1.7 resolved the issue.

    Plugin Author Brianna Deleasa

    (@bdeleasa)

    Hi Pat! Thanks for the help in debugging this! 🙂 I was able to replicate the issue, and it dwindled down to the bundled version of CMB2 needing to be updated to the latest version to fix some PHP7 issues.

    The latest version of the plugin has the updated version of CMB2, and was tested up to PHP 7.2.6.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘After initial set-up, settings page shows blank’ is closed to new replies.