Support » Plugin: Site Kit by Google - Analytics, Search Console, AdSense, Speed » After domain change and a revert back to old site kit keeps tracking new one –

  • Resolved hbarrett11

    (@hbarrett11)


    Hi there,

    I changed my domain name. Decided to revert back to my old one because there were too many difficulties with the new one. Site Kit is recognizing the new domain, not my old domain. I even restored my website but the site kit didn’t restore back to my old domain. looking to get site kit set up with my old domain.

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    Hi Heather,

    There is no attached option within the form. You can however use a service such as Imgur, JumpShare or Snippyly to get a link to your images which you wish to share. Then you can use the form to insert the link, or share the links here.

    Let me know if you need further assistance with sharing an image. Once shared I can review any Site Kit errors that feature within the screenshots, and provide some suggestions. Thank you!

    Thread Starter hbarrett11

    (@hbarrett11)

    Hello, if I reset the site kit will I need to enter ad sense information all over again? what exactly will the reset do?

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    Hi Heather,

    You may not require a site reset. At this point I’m unsure of any Site Kit specific problem. Are you seeing a notice or warning when using the Site Kit dashboard, or was your initial query with regards AdSense and Site Kit? Ads are appearing on your site already, with a successful Site Kit placed AdSense snippet. From what I’m seeing when checking your site and the Site Health information provided all looks set up fine.

    If you want to share a link to any screenshots, or details of any Site Kit errors I’d be happy to assist. As mentioned above you can share a screenshot using a service such as Imgur or JumpShare.

    Let me know if you have any questions with the above.

    Plugin Support Adam Dunnage

    (@adamdunnage)

    @hbarrett11 Just checking in here to see if you managed to follow the steps above and if they helped you out?

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    As we didn’t receive a response I’ll mark this as resolved. Feel free to open a new support topic if you continue to encounter issues, or reopen this topic and we’d be happy to assist.

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.