WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » After Activation getting ERROR

After Activation getting ERROR

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • After the last update I’m getting exactly the same error

    Yes I’m getting the same thing.

    Me too. They’ll deny that it’s them. Good luck. When I change page layout (due to new theme), I get 3 rows of errors – an extra added bonus!

    I get this one ALL the time
    Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class ‘SlideShare_Admin’ does not have a method ‘options_init’ in /home1/polymero/public_html/polymer/wp-includes/plugin.php on line 470

    I get these added little gems when I update a page or try to activate any other plugins:

    Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class ‘SlideShare_Admin’ does not have a method ‘options_init’ in /home1/polymero/public_html/polymer/wp-includes/plugin.php on line 470

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home1/polymero/public_html/polymer/wp-includes/plugin.php:470) in /home1/polymero/public_html/polymer/wp-admin/post.php on line 235

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home1/polymero/public_html/polymer/wp-includes/plugin.php:470) in /home1/polymero/public_html/polymer/wp-includes/pluggable.php on line 1121

    sloppy programming!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘After Activation getting ERROR’ is closed to new replies.