Support » Plugin: Essential Addons for Elementor » Advanced Tabs visual issue with template content

  • Resolved hilotn

    (@hilotn)


    Hello,
    I have a problem when displaying the second tab of my component. The content type is Saved Templates, don’t know if maybe the issue is only in this type.
    The content of the second tab appears shifted to the right and the distance increases as the screen size increases. Here some images:
    First tab – no problem
    Second tab – issue
    Tried removing and adding again content but nothing changed. Checked the saved template and it does not have hany margin/padding that justify that gap.
    My theme and plugins are at latest version.
    Is this any known issue? Or maybe there is something else that I could try?
    Currently my website is in coming soon mode so it’s not visibile from outside, I could create an account for plugin’s developers if that can help.
    Thank you.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support Tushar

    (@tushar284)

    Hi @hilotn,

    We’re really sorry for the inconvenience caused. There might be a conflict from theme or plugins, which is causing this issue. And we will have to investigate your website to resolve this actually.

    Please create a support ticket through this link: https://wpdeveloper.net/support/new-ticket/

    Our Technical Support team will get back to you.

    Thank you

    Thread Starter hilotn

    (@hilotn)

    Hi @tushar284,
    thank you, I’ll open the ticket.
    Have a good day!

    cvrlitxs15

    (@cvrlitxs15)

    Any news about it? I have the exact same problem with EA Advanced Tabs, but only with its latest version. With 4.6.0 I have no problem with the latest version of Elementor and Kadence Theme, however, when I updated it to 4.6.2 the whole design became a disaster (it seems that with the latest version there is a conflict between styles).

    Any news or solutions for this?

    Thank you very much in advance!

    • This reply was modified 2 months ago by cvrlitxs15.
    Thread Starter hilotn

    (@hilotn)

    Hi @cvrlitxs15,
    I gave access to my website to the developers who added a small customized CSS for fixing the issue. That solved the problem only on bigger screens though.
    I think that probably I won’t use Advanced Tabs on my website anymore (not for this issue but for external reasons) and so I’ve not looked thoroughly but to give some more details I’m using Astra theme, Essential Addons for Elementor v4.6.2 and Elementor v3.1.4. Have not tried downgrading Essential Addons to v4.6.0. I see that now there is a new version of Elementor (3.2.1), but Essential Addons is not tested yet with that new version, maybe I’ll try to update and see if anything change.
    Anyway I’d suggest you to open a ticket for solving your problem.

    Plugin Support Tushar

    (@tushar284)

    Hi @hilotn, thanks for your reply :). We really appreciate it. As far as i can recall, after adding CSS we’ve checked on responsive mode as well. Anyway, we’re investigating this and hopefully, we’ll be able to resolve this issue permanently, soon.

    And @cvrlitxs15, we’re really sorry for the inconvenience caused to you. Can you please forward your website URL so we can investigate and resolve it? Also, for a quick solution, you can create a ticket as well.

    We will check and get back to you soon. Thanks!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.