Support » Plugin: Advanced Ads – Ad Manager & AdSense » Advanced Ads broke My Site

  • Resolved cras4202tw

    (@cras4202tw)


    Hi I have over 100 sites use Advanced Ads
    I found a very serious problem

    When I “deactivate” Adblock,I can’t save customize css
    and when I “activate” Adblock,I can save customize css

    so I try deactivate all plugin for test
    When I “deactivate” Advanced Ads,I can save customize css,and I don’t need to acitvate Adblock any more.

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Plugin Author Thomas M

    (@webzunft)

    Hi cras4202tw,

    thanks for reaching out.

    I would not be surprised if something was going on when you have an ad blocker enabled, but you describe it the other way around. Advanced Ads does not do anything if there is no ad blocker enabled in your browser. It is rather the other way around.

    Where are you saving customized CSS? I’d like to reproduce the issue.

    Thanks,
    Thomas

    Thread Starter cras4202tw

    (@cras4202tw)


    Additional CSS

    Thread Starter cras4202tw

    (@cras4202tw)


    This is adblock block url

    Plugin Author Thomas M

    (@webzunft)

    Thank you.

    The edit button in the frontend is only visible to you, not to non-admins on your site. With the current version, it should be hidden by default. If that is not the case for you then I would like to take a look at your theme to see why.

    About the other issue: are you sure that these URLs cause issues if an ad blocker is DISABLED?

    Thanks,
    Thomas

    Thread Starter cras4202tw

    (@cras4202tw)

    Hi
    I don’t understand your description a bit, but I can give you the account password of the website to help you reproduce the problem.

    I need your mailbox to let me send you login information.

    Thread Starter cras4202tw

    (@cras4202tw)

    I record a video
    <video>
    <source src=”https://www.4rbj4.com/wp-content/uploads/2018/12/1544431672-ee3d28e4bf779202d97548f72cb239ed.mp4&#8243; type=”video/mp4″>
    </video>

    [video src="https://www.4rbj4.com/wp-content/uploads/2018/12/1544431672-ee3d28e4bf779202d97548f72cb239ed.mp4" /]

    Plugin Author Thomas M

    (@webzunft)

    Thank you.

    I tried to reproduce it, but didn’t succeed.

    Are you using Chrome with uBlock?
    Where did you make the screenshot of the two files from above?

    Thanks,
    Thomas

    Thread Starter cras4202tw

    (@cras4202tw)

    First image
    I save my customize css at Additional CSS
    URL https://www.4rbj4.com/wp-admin/customize.php?url=https%3A%2F%2Fwww.4rbj4.com%2F

    Second image
    block log is “ublock origin” function

    Plugin Author Thomas M

    (@webzunft)

    Thank you.

    Which Advanced Ads version and which WordPress version are you using?

    Thread Starter cras4202tw

    (@cras4202tw)

    WordPress 5.0
    but WordPress 4.9.8 I have some problem
    +——————————+———-+——–+———+
    | name | status | update | version |
    +——————————+———-+——–+———+
    | advanced-ads | active | none | 1.10.12 |
    | akismet | active | none | 4.1 |
    | all-404-redirect-to-homepage | inactive | none | 1.14 |
    | amp | active | none | 1.0.0 |
    | application-passwords | active | none | 0.1-dev |
    | breadcrumb-navxt | active | none | 6.2.1 |
    | classic-editor | active | none | 1.2 |
    | contact-form-7 | active | none | 5.0.5 |
    | elementor | active | none | 2.3.4 |
    | elementor-pro | active | none | 2.2.4 |
    | jetpack | active | none | 6.8.1 |
    | limit-login-attempts | active | none | 1.7.1 |
    | mailgun | active | none | 1.6.1 |
    | md5-media-renamer | active | none | 1.5 |
    | og | active | none | 2.7.0 |
    | q2w3-fixed-widget | active | none | 5.1.4 |
    | query-monitor | inactive | none | 3.2.1 |
    | image-sizes | active | none | 2.0.1 |
    | tablepress | active | none | 1.9.1 |
    | tinymce-advanced | active | none | 4.8.0 |
    | w3-total-cache | active | none | 0.9.7 |
    | wordpress-beta-tester | inactive | none | 1.2.6 |
    | wp-dtree-30 | active | none | 4.4.3.2 |
    | wp-mop-analytics | active | none | 1.0.0 |
    | advanced-cache.php | dropin | none | |
    +——————————+———-+——–+———+

    Thread Starter cras4202tw

    (@cras4202tw)

    Hi I find problem
    I have
    <script async type="text/javascript" charset="utf-8" src="//a.breaktime.com.tw/js/au.js?spj=LGTBZ18"></script>
    This code may conflict with advanced ads

    Plugin Author Thomas M

    (@webzunft)

    Thanks. Where did you add that?

    Thread Starter cras4202tw

    (@cras4202tw)

    I add this code at head and after remove this code
    I can activate Advanced Ads and deactivate Adblock publish my customize css

    Plugin Author Thomas M

    (@webzunft)

    Perfect. Seems like you found the problem then.

    Thanks,
    Thomas

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘Advanced Ads broke My Site’ is closed to new replies.