WordPress.org

Forums

Easy Plugin for AdSense
[resolved] Adsense block blank in home page but not on posts (6 posts)

  1. covethercloset
    Member
    Posted 2 years ago #

    My home page shows a grey box where I have enabled the google adsense block. When you click on a post and go to another page, the adsense block works perfectly. What is going on> Is it because my blog is only a few weeks old and the google crawler doesn't know what to put yet on the homepage but does know what to put on posts?
    Thank you in advance for your help, it is driving me crazy!

    http://wordpress.org/extend/plugins/easy-adsense-lite/

  2. manojtd
    Member
    Posted 2 years ago #

    Please look at the page HTML source to ensure that the ad code is inserted correctly. If it looks the same as the one that is working perfectly, then your assumption that Google may not have indexed your page is probably correct.

  3. thelawsoffashion
    Member
    Posted 2 years ago #

    This is still not fixed. The adsense code works when you click on the post, but not when you originally land on the home page.

  4. manojtd
    Member
    Posted 2 years ago #

    Could you post the URL to your blog please?

  5. thelawsoffashion
    Member
    Posted 2 years ago #

    CovetHerCloset

    Google indexes sites at least as often as every two weeks, and this is the same issue as before.

    Thank you for your time.

  6. manojtd
    Member
    Posted 2 years ago #

    I see this code inserted in the sidebar:

    <div class="ezAdsense adsense adsense-lu">
    <div style=";margin:12px;">
    <script type="text/javascript"><!--
    google_ad_client = "ca-pub-xxxxxxxxxxxxx";
    /* Skyskraper */
    google_ad_slot = "xxxxxxxxx";
    google_ad_width = 160;
    google_ad_height = 600;
    //-->
    </script>
    <script type="text/javascript"
    src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
    </script>
    </div>
    </div>

    (Sensitive info removed, and line breaks added).

    This is all that the plugin is supposed to do -- insert your code on your blog page where you specify. I wouldn't know why Google is not serving ads despite the ad code being present.

    BTW, could you check that the code is actually correct? I see a couple of //--> next to the ads that do get served.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Easy Plugin for AdSense
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic