Support » Plugin: Advanced Ads – Ad Manager & AdSense » Ads wont show but everything is working

  • Resolved JIGSAW

    (@jigsaw)


    Thomas,
    Thanks for all your wonderful documentation.  I tried to figure out my problem without bothering you, but I’ve finally gone beyond my skill and can’t find a solution from reading other help posts here.

    I got the yellow background removed.  I have connected my adsense account.  I did try inserting a dummy ad which did work just fine.  I also enable debug mode which shows this:Ad debug output

    The ad is displayed on the page

    current post: wj y cant this display, ID: 1

    Ad: Before the Text on TMR (95)
    Placement: Before Content (before-content)

    Find solutions in the manual  

    And that all seems to be correct and working.  I don’t know what else to read to give me an idea of what to try to make ads show up on my site.  
    My website is http://www.themccallreport.com  and here is a blog post https://themccallreport.com/hello-world/  every where you see”TMR Recommendations” there is supposed to be an adsense ad below that. What do you suggest I try next to make this work?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Thomas M

    (@webzunft)

    Hi JIGSAW,

    thanks for trying to figure it out on your own first. I am happy to take a look.

    Your AdSense code is returning a 403 error, which means a serious issue with the account.

    Please go to your AdSense account > Account > Policy Center to see if there are any policy violations.

    Please also check under Sites that your site was added and there is no warning given about that.

    Let me know what you find.

    Best regards,
    Thomas

    I went to my policy center and it says no issues found
    2019-12-17_1003

    Plugin Author Thomas M

    (@webzunft)

    Thanks.

    What about the site being listed under Sites?

    Thomas

    yes its listed under sites, and I verified it using googles site tool kit for adsense, search console and analytics.

    I think my ads aren’t showing up because I had a bunch of test beta gibberish content on there just to see how things laid out and what not. I have since deleted them and now only have one real blog post up with beneficial content. I’ve submitted for indexing and will see in a few days what google thinks.

    Plugin Author Thomas M

    (@webzunft)

    Sounds reasonable. It is indeed possible that AdSense stops delivering ads since your site looks like it is missing original content. Just one post might not make a difference so keep on filling it and AdSense will recover eventually.

    All the best to you and your project!

    Thomas

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Ads wont show but everything is working’ is closed to new replies.