WordPress.org

Forums

WP125
Ads not showing correctly anymore (4 posts)

  1. Wild Cherry
    Member
    Posted 2 years ago #

    After upgrading to the newest WP125 my ads on my homepage are out of wack.i am very new to wordpress and someone else installed everything so i am lost as to how to fix it and how to show you all what it looks like as my WP is in maintence mode right now.is htere a way to post a screenshot as to show you what i mean?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp125/

  2. Wild Cherry
    Member
    Posted 2 years ago #

    sorry for 2 posts i just realized i could post a link to a screenshot

    http://i262.photobucket.com/albums/ii108/LyonsDesigns/Screenshots/wpscreenshot.jpg

  3. neononcon
    Member
    Posted 2 years ago #

    It was probably a change made in the plugin stylesheet. Did you try to uncheck "Include default ad stylesheet?" in Wp-Admin > Ads > Settings?

  4. daveng64
    Member
    Posted 2 years ago #

    Greetings, I have a strange issue (I think) The first 4-test ad's uploaded and displayed fine but the remaining two ads did not show at all. When I uploaded to display, it does not acknowledge or save anything. When I changed the #1 ad, it also went blank. My site is still in development and these are test ad's so it is not critical but when I go live I would have a problem with advertisers. Any ideas why this is happening? My site is using WP Twenty Eleven V1.5...Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP125
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.