• Resolved ardittoca

    (@ardittoca)


    Hey,

    I’m having trouble with AdSense ads on my site https://mega-news.al

    We’re using Advanced Ads and have In-Article ads. Advanced Ads says everything is fine, but ads are not showing up, just they appear as blank.

    The ads.txt has been implemented as AdSense requests it and the site is registered and “READY” to show ads in AdSense. Am I doing something wrong?

    AdBlocker is disabled, tried it with different browsers and even VPNs.

    Thanks in advance
    Ardit

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Support schmidt25

    (@schmidt25)

    Hi ardittoca,

    Thanks for reporting your problem.

    I checked your website and several posts. I can confirm that Google AdSense auto ads are showing up and the manually injected ads in your posts’ content also.

    I have experienced that AdSense sometimes needs some time until ad content appears on embedded ads. I would say that this problem has solved itself. If you still notice that ads are not displayed, please let me know again.

    Best regards,
    Joachim

    Thread Starter ardittoca

    (@ardittoca)

    Hi Joachim,

    Thanks for your support.

    Yes I saw that there are showing ads in the posts before yesterday.

    But to the recent ones, is still the same.

    Best,

    Plugin Support schmidt25

    (@schmidt25)

    Hi ardittoca,

    I also checked the recent posts from today and saw the ads there as well.

    There is another little improvement that you could make on your setup. You could remove the background of the AdSense ads. Here, you can find a description of how to do that.

    Best regards,
    Joachim

    I have the same problem. The ads are invisible and the system says my License doesn’t work anymore. Bought it in July.

    Plugin Support schmidt25

    (@schmidt25)

    Hi pennylott,

    Can you please reach out to our support to let us resolve the license issue? These forums are not the right place to do that.

    Best regards,
    Joachim

    Thread Starter ardittoca

    (@ardittoca)

    Joachim,

    Please can you send me a screenshot of the last article at mega-news.al?

    Thank you,

    Plugin Support schmidt25

    (@schmidt25)

    Hi ardittoca,

    Please, see here a screenshot.

    Joachim

    Plugin Support schmidt25

    (@schmidt25)

    Hi ardittoca,

    Today I looked again at the latest articles from yesterday, and I noticed that not all ad slots were filled.

    The reason for this is AdSense. You can see this, for example, by the fact that Auto Ads are also inserted on these articles, which remain empty. The ad codes inserted by Advanced Ads are all correctly implemented on the website.

    The problem may be related to the topic of the posts and the low number of advertisers bidding on those keywords. Another possible cause is that your website is in Albanian. This language is not one of the supported languages by Google AdSense.

    I would recommend analyzing the AdSense reports closely to find out, for example, based on conspicuously low ad impressions, if this phenomenon is clustering with certain types of content, e.g., posts of a specific category.

    If this is the case, I would recommend using display conditions to ensure that ads from other ad networks are displayed in these posts instead of AdSense to monetize this traffic anyway.)

    Best regards,
    Joachim

    Thread Starter ardittoca

    (@ardittoca)

    Hi Joachim,

    thanks for your reply.

    I really want to know, if can I use those codes to an albanian language website.

    If you can see imalbania.com ; what are they doing that the ads are showing?

    Best,

    Plugin Support schmidt25

    (@schmidt25)

    Hi ardittoca,

    Thanks for your reply.

    Advanced Ads only takes care of integrating the ad codes. The codes on your website are implemented correctly. As I said, the Auto Ads were not filled either, so there could have been a problem between your account and AdSense.

    Since we are not Google AdSense, I can only guess what could be why the ads are not filled. I appreciate the link to the other Albanian site where the ads appear. That invalidates my suspicion that the website language is the problem here.

    In this post, you can find more ideas on what you could check in your account.

    By the way, I currently can’t find any problems after opening the recent articles. Everywhere the manually placed ads appear as well as the Auto Ads.

    So I hope that AdSense will keep on filling the ad units on your website.

    Best regards,
    Joachim

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.