Support » Plugin: Login with Vipps » Adressesynkronisering, e-postbekreftelse & logg inn-knapp

 • lykkelig

  (@lykkelig)


  Hurra for en god plugin! Tusen takk for innsatsen 🙂
  Jeg har et par innspill, som kanskje har noe for seg.

  Importerte adresser fra Vipps har poststed med bare store bokstaver, dette går ikke godt overens med Klarna Checkout som heller liker stor forbokstav og resten smått. Hadde vært supert om det kan standardiseres, så man slipper feilmelding og korrigering i kassen.

  Når man logger inn første gang med Vipps og en WooCommerce-bruker allerede er registrert med samme e-post ser det ut til at den må bekreftes. Er det mulig å omdirigere brukeren til en spesifikk side (eks WooCommerce/Min konto), fremfor WordPress (action confirm) login-siden etter bekreftelse? For en WooCommerce-bruker er det forvirrende å få vite at nettstedadministrator er varslet og vil behandle forespørselen.

  Det hadde også vært supert med valg mellom “Logg inn med Vipps” som WooCommerce notice eller knapp. Personlig foretrekker jeg knapp. Ser det er shortcodes for dette, men [login-with-vipps text=”Log in with Vipps” application=”woocommerce”] får jeg ikke til å fungere. Hva er eventuelt den beste måten å implementere dette direkte i egendefinerte maler?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
 • Plugin Contributor iverok

  (@iverok)

  Store bokstaver: Disse addressdataene kommer rett fra Vipps’ database.

  Det finnes et filter ‘continue_with_vipps_before_woocommerce_user_login’ som får et User-objekt og en tabell som er Vipps-session’en – med denne er det mulig å endre på addressefeltene. Men jeg kan legge til en funksjon som forsøker å endre fra store bokstaver til stor forbokstav og resten små hvis det vil hjelpe. Jeg har lagt det til som et issue her: https://github.com/vippsas/vipps-login-wordpress/issues/4

  Når det gjelder bekreftelsen så bruker vi her standardmekanismen til WordPress. I denne prosessen får vi dessverre ikke lagt inn en login + redirect. Imidlertid er det slik at epostene som Vipps bruker ved login etterhvert kommer til å bli verifisert av Vipps selv i denne prosessen. Dermed vil hele dette steget etterhvert kunne fjernes / gjøres valgfritt. Har dessverre ikke noe tidsskjema for dette, men det ser ut som om det kan være klart relativt snart.

  I dine egne maler, kan du lage en knapp for innlogging i WooCommerce slik:

  <?php VippsLogin::instance()->login_button_html("Logg inn med Vipps", 'woocommerce'); ?>

  Eller forsåvidt med shortcode

  <?php echo do_shortcodes('[woo-continue-with-vipps]'); ?>

  Du kan også lage en hvilkensomhelst knapp eller lenke og sørge for at du med javascript kaller

  login_with_vipps("woocommerce");

  Altså foreksempel

  <a href="javascript:login_with_vipps("woocommerce");">Logg inn med Vipps</a>

  For å fjerne banneret (altså, WooCommerce notice’n) er det dessverre foreløpig ikke noe filter eller setting; så dette må gjøres med remove_action:

  add_action('init', function () {
    $handler = VippsWooLogin::instance();
    remove_action('woocommerce_before_customer_login_form', array($handler, 'login_with_vipps_banner'), 10);
    remove_action('woocommerce_login_form_start', array($handler, 'login_with_vipps_banner'), 10);
    remove_action('woocommerce_register_form_start' , array($handler, 'register_with_vipps_banner'), 10);
  },999);

  Jeg har lagt til behov for settings/filtere for å tilpasse dette her:
  https://github.com/vippsas/vipps-login-wordpress/issues/5

  Det enkleste vil formodentlig bli å legge til en css-klasse for “.vipps-login-banner” som kan settes til display:none. Men foreløpig vil du måtte gjøre som over.

  Jeg er ikke sikker på hvorfor Klarna skal pirke på skrivemåten – det er kanskje noe Klarna Checkout for WooCommerce burde håndtere, men det er sikkert greit at adressen lagres på standardisert måte uansett. Det kan enkelt styles med CSS om det er behov for et eget visuelt uttrykk 🙂

  Tenkte meg standardfunksjonalitet var brukt for e-postsjekken, og etter hva jeg har sett er det ikke veldig rett frem å tweake. Men så utrolig bra at det kommer integrert i Vipps. Inntil videre har jeg bare tilpasset WP login slik at det ser litt mer ut som butikken.

  Takk for tips! Ser at shortcode continue with Vipps fungerer, men ikke den andre (log in). Resultatet er uansett en loggin-knapp.

  Nok En Gang, Takk For Utfyllende Tilbakemelding – @iverok Ruler!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.