• Resolved robertio

    (@robertio)


    Üdv,
    a kérdésemet az adószám mezővel kapcsolatban szeretném feltenni: a cégnév mezőbe íráskor az adószám mező az összes mező alatt, legalul jelenik meg. Ha az adószám a cégnév mellett modult aktiválom, akkor is egy üres hely marad a cégnév mellett, és az adószám továbbra is legalul jelenik meg. Placeholder aktiválása nem változtat semmit, a cimke sem jelenik meg az adószám mező felett…
    DIVI témát használok, próbáltam a Flexible Checkout Fields bővítménnyel rendezni, abban nem jelenik meg a bővítményetek által hozzádható adószám mező…

    Szeretném megjegyezni, hogy a bővítmény a fenti apróság mellett figyelemre méltó, igazán nagyszerű, köszönöm, hogy létrehoztátok!

    Üdv,
    Robi

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Surbma

    (@surbma)

    Kedves @robertio!

    Köszönöm a visszajelzést! A Divi problémájáról tudok, sajnos a Divi saját modulja nem kompatibilis ezekkel az egyedi mezőkkel. Az adószám mező helyesen van beillesztve, itt a Divi oldaláról kéne a javítás.

    A WooCommerce is abba az irányba fejlődik, hogy blokkok formájában jelenjen meg a Pénztár és a Kosár oldal tartalma is. Azzal a fejlesztéssel biztosan kompatibilis lesz a HuCommerce is.

    Igazából szerintem nem érdemes semmilyen Pénztár módosító bővítményt használni és a pagebuilder-ek használata sem ajánlott, mert rengeteg hiba jöhet elő, mint például ez is.

    Köszönöm a dícséretet is, igyekszünk még ennél is jobbak lenni. 🙂

    Thread Starter robertio

    (@robertio)

    Kedves @surbma !

    Köszönöm a visszajelzést, akkor kikapcsolom a divit a checkout oldalon…

    Üdv,
    Robi

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Adószám mező rendezése’ is closed to new replies.