WordPress.org

Forums

Admin section doesn't load (8 posts)

  1. BiancaJo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I guess I haven't updated it.. don't know what happened.

    Link 1

    This is my site. Click blog..

    Link 2

    This is the blog..

    This should load the admin login, but it doesn't.

    How do I log in?

  2. nabil_kadimi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Enable debugging in wp-config.php like this,

    Open the file with a text editor and find where it ways:

    define('WP_DEGUG', 'false');

    and replace false with true like this:

    define('WP_DEGUG', 'true');

    Then share any error messages you get when you visit: http://www.biancajo.com/blog/wp-admin/

    Thanks,
    Nabil Kadimi

  3. BiancaJo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you, darling. The message reads as follows:

    Fatal error: Call to undefined function wp_unslash() in /home2/biancajo/public_html/blog/wp-admin/admin.php on line 46

  4. BiancaJo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I fixed it! Now. It apparently got spammed. Is there an easy way to mass delete 10,000 comments?

  5. nabil_kadimi
    Member
    Posted 1 year ago #

    In the comments page, open the screen options and change 20 to 999.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    That's probably the fastest way to bring a site down with a PHP memory error!

    @BiancaJo: Try http://wordpress.org/plugins/rmoov-link-removal/

  7. nabil_kadimi
    Member
    Posted 1 year ago #

    @esmi...oops, thanks.

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Never recommend that people list large numbers of Pages, Posts or Comments. Once such a site falls over, it's a real b**** to get it up again. :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic