Support » Fixing WordPress » Admin Panel Not Working Properly

  • Hi,

    In the past 24 hours numerous issues have surfaced while using Firefox & WP. These problems happen on more than one of our blogs yet have not occurred while using IE.

    -Admin panel will not fully load. Plugins, News, Links, etc. remain loading.
    -Will not always take post updates
    -Cannot modify or even open specific widgets. Can click on main widget location but cannot open specific widgets.
    -One widget won’t load on live site & appears as empty box
    -Other tabs do not function such as the “help” tab. When clicked, the help menu does not appear.

    I think that’s about it. I updated 2.8.4 again & still have the same issues. We made no changes other than posting that could cause such issues & as I said, this is happening on two separate sites. From what I have been reading, I may not be the only one experiencing such problems but I am not clear on that. Any help would be appreciated. I have created a tiny url so as not to broadcast the actual. Thanks!

    http://bit.ly/aJuFM

    ps- Since posting, I’ve noticed that the problems are intermittent. The best kind of problems 🙂

    Alan

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the default theme to rule out any theme-related problems?

    resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin? Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    – reading http://wordpress.org/support/topic/279132?

    Thanks…I have not experienced the problems yet tonight. Maybe it was a plugin & the issue worked itself out. We’ll see.

    If the problem persists, I will start deleting plugins & take it from there. Thanks for the link to the support topic. There is a lot of good info there. Let’s hope whatever the problem was, it has come & gone. I did notice that during the problematic times, the “Add to Any” plugin wasn’t functioning properly. Perhaps it was the culprit…

    Alan

    ps- spoke too soon..happening again on my other site & it’s not the plugin that I thought.

    We made no changes…

    this is happening on two separate sites.

    the problems are intermittent.

    These are all clues that the problem was with your web hosting.

    iridiax,

    I will call them now…stay tuned. Perhaps something with the sql db’s???

    Alan

    iridiax,

    Well, they say not. Can you be more specific on how it could be web hosting related? The sites are on different servers. Thanks.

    Alan

    If something was broken with your sites, the problems would typically not be intermittent. Since you didn’t change anything, the intermittent slowness and failed connections/loading are likely symptoms that your web host is having problems… Or that both your sites are coincidentally under a temporary heavy traffic load at the same time.

    Oh I see where you’re going. However, the sites load ok, but what’s not loading & functioning are the admin panel & some of its features.

    The problems appear to be wp related &/or Firefox related. Yet I do not know why such problems suddenly began occurring. We’ll see what I can find. Perhaps I will begin removing plugins…

    Thanks!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Admin Panel Not Working Properly’ is closed to new replies.