Support » Fixing WordPress » Admin Panel look

  • Resolved Priya R

    (@priya-r)


    Hello all, I have installed the latest version of WP, i.e. 2.9.2; but the admin panel looks messed up. All the options are aligned to the left of the screen; the menu items are lined up as “unordered vertical list” and the graphic icons are horizontally aligned(which are inactive). I am using CGI Environment SuExec. Please help with some information.

    Thank you.
    Priya.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Try re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress.

    Hello esmi, thanks for replying. I tried re-uploading the two folders. Still doesn’t help. It looks exactly like the screenshot mentioned in the thread- http://wordpress.org/support/topic/360703?replies=7.

    Any other suggestions please?

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Try increasing the available memory. Also check with different browsers on different machines.

    I re installed the complete blog from a fresh download, it is still the same display. Could my blog be hacked? Thank you for all the help.

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Did you try increasing the available memory?

    The website is on shared hosting, I do not have access to the php.ini file; can I define the memory elsewhere?

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Try checking the link I gave above.

    Hi esmi, I tried increasing the memory also, but that didn’t help either. I have reinstalled the blog after dropping all the tables. Changed all my passwords, still the same display. I am using SuExec; so I have added the she-bang lines to some of the files. Could this be the point of issue? Can I add something to the .htaccess file? Please provide some additional info. Thank you very much.

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    I am using SuExec; so I have added the she-bang lines to some of the files. Could this be the point of issue?

    Possibly. Can you just try a vanilla install first?

    I figured out the solution to this issue; I had not added the SuExec line to wp-admin/load-scripts and load-styles. Everything works perfect now. Thanks esmi for your help!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Admin Panel look’ is closed to new replies.