Support » Plugin: Advanced Access Manager » Admin cant access dashboard

  • Resolved anoukgo

    (@anoukgo)


    HI. I am using AAM plugin to restrict my pages.
    There is what i did:
    – Visitors cant see the page, whatever they click they are redirected to one of my pages that has login widget on.
    – Subscribers. This will be users that can see the content. They dont do anything, they just log in to see the content. I completely restricted back end and dashboard for them.
    – Editor. This is a person that will post things, this one can access back end, but only Post, and Media…
    – Admin. That is me and I can do everything.

    Now this worked, I like it, its easy to set up and it was working.
    Until today when I tried to login as admin and I cant. I logged in trough my widget and it shows I am logged in, I can see the admin bar on top, It says Howdy, admin..
    But when I click on it to access dashboard it just sends me back to wp-login page..
    And if I click on any other page (other than my login page) it sends me to a login page but this time I am logged out. I cant do anything.
    I tried logging in trough …/wp-admin but again it ddi the same, I see the admin bar, it says im logged in but anything i click it send me to login page…

    Where is the problem?
    Is something not working with other plugins?
    I cant tell you now out of my head which other plugins I am using..

    Please help, I cant do anything.

    thank you

    Edited:
    Also when I try to log in with my subscriber or editor.
    Its the same, I see as I am logged in, it says Welcome, User.. on top of the page. But when I click on anything else it send me back to login page and asks me to log in. …

    • This topic was modified 7 months ago by  anoukgo. Reason: I added another question
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • anoukgo

    (@anoukgo)

    Ok, that was a heart stopper 🙂

    I figoured it out. There was nothing wrong with the AAM plugin,
    I didnt lock admin out of there..

    It was a syntax error I did in my page.php. I had one ‘ missing and everything got weird, I still dont understand but now its working.

    😉

    Plugin Contributor VasylTech

    (@vasyltech)

    Hi @anoukgo,

    Thank you for the update. Feel free to contact me directly if any urgent issues.

    Regards,
    Vasyl

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.