Support » Plugin: MetaSlider » Admin area issue after update

  • Resolved Rahim

    (@rahimvaziri)


    hello Author,

    After update to version 3.12.1 whenever I press metaslider in the admin, I go to the list my slides but after less than 1sec I see the blank page!

    Kind regards,
    Rahim

Viewing 8 replies - 16 through 23 (of 23 total)
  • Rahim

    (@rahimvaziri)

    Hi @kbat82

    I just deactivate all of the plugins but Metaslider and WPBakery Page Builder.

    The same issue happened again in the console.

    Did I tell you that this is fine when I switch the user to someone who has editor role?

    Editors has access to Metaslider and it’s working fine on their end.
    http://prntscr.com/n37inp

    Rahim

    (@rahimvaziri)

    Just Thought my reply doesn’t send.

    Regards.

    Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @rahimvaziri,

    Any way you can switch to a default theme as well? That way it will rule out some theme functions that might be causing an issue.

    Some plugins/themes disable code unless you’re an admin, but MetaSlider specifically uses edit_others_posts which allows editors as well as admins. Having it work for editors and not admins suggests it’s a conflict with something else.

    Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @rahimvaziri

    I’m going to mark this as resolved as we didn’t hear back, but please feel free to comment or open a new issue if needed, thanks!

    Rahim

    (@rahimvaziri)

    Hi @kbat82
    Hope you are doing very well.

    Sorry for late answer.

    As you recommended I switched the theme and check the metaslider, but I still get the same error and the slides less than a second disappear as I described right before.

    I have no solution for this js errors!

    Kind regards,
    Rahim

    Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @rahimvaziri

    Can you summarize when it works and doesn’t? Is this accurate?

    Logged in with admin with a default WP theme set and no plugins activated except MetaSlider (not even a single one, right?) – doesn’t work.

    Logged in as editor – everything works

    Can you delete and reinstall MetaSlider and make sure you have cleared out any cache your server (not from WP) might be setting. Maybe check in cPanel or otherwise you might need to contact your host.

    Just to rule it out can you switch to English and see if anything changes?

    Rahim

    (@rahimvaziri)

    Hi @kbat82
    Thank you for your fast reply.

    The problem is this:
    I have a main admin account and with this the issue happens when the WP Bakery Page Builder is activate.
    When I disable the WP Bakery Page Builder it is working.
    This issue in not about the theme and other plugins.

    When I switched to another user with Editor role, it is working fine.
    I just made the editor an Admin and test it again and saw it is working fine.

    So this issue is only happening with my own admin account not any other account even admin ones.

    And the issue is this js errors that less than a second make the Metaslider dashboard disappear!

    http://prntscr.com/ndkeni

    Regards

    Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @rahimvaziri

    If it is only happening with your specific user then I really can’t think of anything that would cause the error. I don’t have any code in there that looks for anything specific to another user.

    Maybe it’s specific to your web browser? Have you tried to use another one (chrome, firefox, etc)?

    Is there something specific to your user account that’s different from other user accounts (different WP admin color scheme, language settings, etc)?

    Could you just create a new user and ignore the problem?

Viewing 8 replies - 16 through 23 (of 23 total)
  • The topic ‘Admin area issue after update’ is closed to new replies.