Support » How-To and Troubleshooting » Adhesive Not Working

Adhesive Not Working

  • I downloaded the excellent-sounding Plugin “Adhesive”, and installed it in the Plugins folder on the site (wp 1.5.2), and activated it, but when I create or edit posts, the Post Status feature does not manifest…any ideas on how to learn why this isn’t happening as advertised?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Anyone out there? I’ve gone to Red Alt for some advice, but apparently Owen isn’t available…are there any other hacks I can use that will perform like Adhesive? Any ideas on how I can troubleshoot Adhesive? I’m using Adhesive 3.0 on WP 2.0.

    There must be something. Just now I can’t find the “Sticky” plugin, but I found this comment listing a few tips.

    One thing – I’ve never found the sticky box to be active until you go to “manage” to edit a post….

    And make sure you have the latest version for 1.5.2 – I think there’s a couple different versions now, to cover the release of wp 2.0….

    I had the same issue when I was at iPowerweb. Adhesive wasn’t working at all. I tried everything. I even upgraded, downgraded with no luck. When I moved to Dreamhost, the plugin just started working. Although, I don’t have a solution for you. I think it might host related. I suggest you contact your hosting company and see if they can help you with the Adhesive problem.

    I discovered today that Adhesive and Bunny Tags do not work together… at least on my blog.

    Like the above poster I couldn’t get Adhesive to work and discovered I had it configured so it didn’t stick on the main page, but rather in the Category.

    Once I fixed that issue I found my bunny tags stopped working.And with a little sniffing around I discovered this little fact.

    Hope it’s helpful to others.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Adhesive Not Working’ is closed to new replies.