Support » Plugin: Share Buttons by AddThis » Addthis shows up properly on WP page but not on single post?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Srijith V

    (@srijithv)

    AddThis Samurai

    @olimits7 Might be due to the way your theme handles the single post pages. Which theme you are using?

    Hi, I’m using the Blogolife theme.

    http://wordpress.org/extend/themes/blogolife

    Thank you!

    Hi, I was wondering if you were able to check the Blogolife theme?

    Thank you!

    Srijith V

    (@srijithv)

    AddThis Samurai

    @olimits7: I tried to reproduce the issue with Blogolife theme and failed. The buttons were working fine on single post pages. See the screenshot from our test setup: https://www.dropbox.com/s/4z08hhhia8s9zk2/1.png

    There is a possibility of conflict with another plugin and /or some thing broke when the theme was edited. If you can share your blog url, I will try to see what’s wrong. You can mail to srijith [AT] addthis.com if the site is not public.

    Srijith V

    (@srijithv)

    AddThis Samurai

    I checked your site and can see that our plugin fails in Single Posts. The reason is that our javascript is not loaded in the page.

    Quick Fix: Add this to your header.php as the last line:
    <script src=”http://s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js” type=”text/javascript”></script>

    I assume the issue is due to a conflict with another plugin. Please try deactivating each plugin and reloading a page. You might be able to find the issue.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Addthis shows up properly on WP page but not on single post?’ is closed to new replies.