Support » Plugin: Premium Addons for Elementor » Addons Javascript Not working

  • Resolved Ivan Lopes

    (@ivanlopes)


    Hey there, im trying to explore your addons but none of them are working.
    It seems like a javascript problem.
    Please see this video:
    https://www.useloom.com/share/996fd64f0e4b464990b81214c3964ffa

    The first widget is the carousel, it shows the two image one after another, not sliding.
    The second one is the premium grid, the filter doesn’t work
    The third one is the progressbar, not working at all
    The last one is Premium Modal, not opening.

    Can you please tell me what could tha be?

    Thank you

    • This topic was modified 1 year, 11 months ago by Ivan Lopes.
    • This topic was modified 1 year, 11 months ago by Ivan Lopes.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Leap13

    (@leap13)

    Hello Ivan,

    I hope you’re having a great day.

    This issue is mostly related to a caching issue, so to solve it, please go to your Dashboards -> Premium Addons for Elementor tab and click on Save Settings, and feed me back if you still get the same issue 🙂

    Please check the image in this link for more clarification: Save Settings

    Best Regards,
    Leap13 Team

    • This reply was modified 1 year, 11 months ago by Leap13.
    • This reply was modified 1 year, 11 months ago by Leap13.
    • This reply was modified 1 year, 11 months ago by Leap13.

    Yes, it was that the problem. Now they’re working just fine.
    I’m going to left a 5 stars, this plugin diserved it.

    Thank you

    I left a review already.
    thank you Abanob

    Plugin Author Leap13

    (@leap13)

    Thanks allot for your review 🙂

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Addons Javascript Not working’ is closed to new replies.