Support » Fixing WordPress » Additional CSS stopped working; classes are all in red

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Moderator t-p

    (@t-p)

    The owner of the site I’m managing did an update on plugins and suddenly all the additional CSS isn’t working.

    This may be a plugin or theme conflict. Please attempt to disable all plugins, and use one of the default (Twenty*) themes. If the problem goes away, enable them one by one to identify the source of your troubles.

    If you can install plugins, install and activate “Health Check”: https://wordpress.org/plugins/health-check/
    It will add some additional feature under create a new menu position Tools > Site Health.
    On its troubleshooting tab, you can Enable Troubleshooting Mode. This will disable all plugins, switch to a standard WordPress theme (if available), allow you to turn your plugins on and off and switch between themes, without affecting normal visitors to your site. This allows you to test for various compatibility issues.
    There’s a more detailed description about how to use the Health Check plugin and its Troubleshooting Mode at https://make.wordpress.org/support/handbook/appendix/troubleshooting-using-the-health-check/

    Moderator Steve Stern (sterndata)

    (@sterndata)

    Forum Moderator & Support Team Volunteer

    My bet is that the owner also edited the custom CSS and removed a semicolon or open or closing brace someplace. Try commenting out chunks of the CSS.

    Thread Starter anneyu

    (@anneyu)

    Hello,

    It’s all good now! The fix was odd, however.
    I tried to copy, delete, then paste the entire code and it wasn’t working.
    But when I copy/pasted each code per class, it suddenly worked!

    I have no clue at all what caused the error and why such trick was necessary.

    Thanks for all the help!!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Additional CSS stopped working; classes are all in red’ is closed to new replies.