NextGEN Gallery
Adding Galleries - blank/white pop up window (3 posts)

  1. PavelCZ1982
    Posted 2 years ago #

    I have got problem in using this plugin. I uploaded photos, created galleries but when I want to put them on site using NG icon in format section new pop up window shows up but completely blank/white. It should looks like this link . I tried two different browsers and result is same. Does anyone have the same problem ?


  2. Janean
    Posted 2 years ago #

    I had this problem and they recommended that I be sure that my Permalinks were NOT set to default, but rather to Post Name or any other setting than default. This wan't my problem, but it seems to be the most common. My problem was a conflict with the plug in "CKEditor", I had to deactivate it and find another editor to use, now its working well. When I was having this issue before it was figured out, I added galleries by using this code in the text mode: [ngg_images gallery_ids="10" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" gallery_width="600" gallery_height="400"] Then replacing the "10" with the actual number of the gallery I wanted.

  3. PavelCZ1982
    Posted 2 years ago #

    Thanks for reply. I am not using default permalinks, so I think that problem is not there. It will be probably problem with compatibility with other plugins which I see as huge negative of this plugin. This is actually first case of incompatibility of plugins. I will think to get rid off NextGEN and use different gallery plugin rather then change other plugins, because then I can not trust it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextGEN Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.