WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Arconix FAQ » [Resolved] Adding FAQ to Page with formatted text removes all formatting

[Resolved] Adding FAQ to Page with formatted text removes all formatting

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author John Gardner

    @jgardner03

    Hi wittedhaddock,

    Thanks for using my plugin and I apologize for the troubles. Can you post a link so I could take a look because I don’t know what the problem is based on your description alone.

    Hey, John,

    Thanks so much for getting back to me; I love the plugin.

    Here: http://sugarsnapllc.com/vermont-catering/drop-off-menu/

    At the top of the page, all the pre-formatted text is just plain text. For some reason, removal of the FAQ snaps it all back into format.

    Thanks again,
    James

    Plugin Author John Gardner

    @jgardner03

    A couple errors I noticed (prob has nothing to do with this problem) is the call to Google Fonts is coming up with a 404 error and your logo.png is also coming up with a 404 error.

    As far as your problem is concerned, looking at the source code of that page nothing really jumps out at me. I haven’t heard before of any content formatting changing when my plugin is active. In the WordPress Editor, can you look at the “text” view and see if there’s anything funny going on? I do notice a bunch of span tags, which usually means something gets goofed up somewhere.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Adding FAQ to Page with formatted text removes all formatting’ is closed to new replies.
Skip to toolbar