WordPress.org

Forums

Adding a logo (6 posts)

  1. RitaGuille
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,

    I'd like to add a small logo to my header. I have read some forum entries on how to do it, but it doesn't work for me.

    As soon as I add the png logo, though transparent, the title inside the header disappears.

    My site is this. And when I follow the instructions I've found, the title (Language Exchage) disappears.

    Namely, the instructions I've followed are: changing
    <h1>/"><?php bloginfo('name'); ?></h1>
    for
    <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/logo.png">
    in the header.php file.

    Thanks for any help!
    :-)

  2. justbishop
    Member
    Posted 5 years ago #

    What theme are you using?

  3. RitaGuille
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi, I'm using the default one (kubrick).

  4. justbishop
    Member
    Posted 5 years ago #

    A link to your site so that I can see the source code would help :)

  5. WP Voyager
    Member
    Posted 5 years ago #

    @justbishop: He did provide a link in his first post. He didn't write it out, but the link he posted points to this URI: http://www.leedespacio.eu/wordpress

  6. justbishop
    Member
    Posted 5 years ago #

    Oops, my bad...I was still drinking coffee when I posted!

    So, the issue is that when you put an image up in the header that's transparent where the blog title and tagline text are, they're not showing up? Are you positive that your graphic is indeed transparent where you think it is? Is there a reason why you don't want to just add the text to the graphic in the first place?

    If you put the image back up and I could look at your source code with the issue occurring, I might be able to help more :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags