WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Adding a “Home” page

Adding a “Home” page

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Create a page for your Homepage and then in the admin area of WP 2.1 go to Optons/Reading

    Steve

    for some reason that didnt seem to work. I did everything and now when I click the home button it would just go to a blank page with no information. Is there a way to make it link to my domain name?

    It would be helpful if you posted a link to the site in question.

    sidexsideaction dot com you will see the logo links to the home page all I want to do is add another link in the nav bar that goes to the home page of the site.

    Look in your header.php file and see if you see the following code:

    <div id='header'>
    <a href='http://www.sidexsideaction.com/' class='logo'>Side X Side Action</a>
    <ul>
    <li class='page_item'><a href='http://www.sidexsideaction.com/about/' title='About Us'>About Us</a></li>
    <li class='page_item'><a href='http://www.sidexsideaction.com/subscribe/' title='Subscribe'>Subscribe</a></li>
    <li class='page_item'><a href='http://www.sidexsideaction.com/events/' title='Events'>Events</a></li>
    <li class='page_item'><a href='http://www.sidexsideaction.com/links/' title='Links'>Links</a></li>
    <li class='page_item'><a href='http://www.sidexsideaction.com/contact-us/' title='Contact Us'>Contact Us</a></li>
    </ul>
    </div>

    If so, then try adding the following before the About Us page:

    <li class='page_item'><a href='http://www.sidexsideaction.com/about/' title='About Us'>About Us</a></li>

    I don’t have your theme so I can’t test it, but it should work.

    Revise: The editor here is adding extra \ throughout the code…I’m sure there is a way to prevent this, but I don’t have time to look around for the solution. This should give you an idea of what to look for….just find the code in your file and follow the same format.

    Steve

    From moderator: Double quotes sometimes get inappropriately slashed (a really annoying bug). Single quotes are fine.

    From another moderator: Think we got it fixed now.

    Looks like a tag is used to generate the menu coding.. here is my header.php file.

    <html>
    <head>
    	<title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> &raquo; Blog Archive <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>
    	<meta http-equiv="content-type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
    	<style media="all" type="text/css">@import "<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>";</style>
    	<!--[if lt IE 7]><link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/ie.css" media="screen"/><![endif]-->
    </head>
    <body>
    <div id="header">
    	<a href="<?php echo get_settings('home'); ?>/" class="logo">Side X Side Action</a>
    	<ul>
    		<?php wp_list_pages('sort_column=ID&title_li='); ?>
    	</ul>
    </div>

    no help? I need to figure this out…

    Hi, fluentdesigns, mind sharing how did you solve the problem?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Adding a “Home” page’ is closed to new replies.
Skip to toolbar