Support » Plugin: Contact Form 7 » Added Field Borders Coming From Where?

  • Resolved Kenny

    (@footloose)


    Hi:

    I just finished putting together a site for a friend and all’s fine, except for the contact form. The Name, Email and Subject fields only, display an additional border on their top and bottom sides when the field is in focus. That is when the field is clicked to write in it. It doesn’t happen on the Submit button.

    I do have these fields set with a one pixel dark border and a 12px border-radius, but the additional border doesn’t have a border-radius. I checked everywhere I could think of for three days, but I can’t find a solution. Could you please tell me what’s causing it?

    The form can be checked here: https://itsabouttime.gallery/

    Thanks,

    Kenny

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Thread Starter Kenny

    (@footloose)

    EDIT:

    I just noticed, an additional top and bottom border also appear on the Message box when it’s in focus, and the Submit button displays all by itself if the page is just left open for a few minutes.

    Plugin Author Takayuki Miyoshi

    (@takayukister)

    What other plugins and theme do you use on the site?

    Thread Starter Kenny

    (@footloose)

    Hello and thanks for your reply.
    Below is a list of the plugins I’m using. However , I disabled all of them and the double borders still persist. I also uninstalled and reinstalled Contact Form 7 and tried a different form without the previous styling. Still, the double borders persist.

    The theme I’m using is Scroller, by Themenific.

    Akismet Anti-Spam
    All 303 Redirect to Homepage
    Contact Form 7
    Easy Updates Manager
    Erisent Custom Login and Dasboard
    GTranslate
    Responsive Lightbox & Gallery
    To Top
    W3 Total Cache
    WP Armour – Honeypot Anti Spam

    Plugin Author Takayuki Miyoshi

    (@takayukister)

    Try switching to the default theme, deactivating all plugins excluding Contact Form 7 and Akismet Anti-Spam, and clearing all cache data.

    Why you are advised to deactivate plugins and switch to the default theme.

    Thread Starter Kenny

    (@footloose)

    I switched themes, deactivated all plugins and cleared the cache.Then I added Contact Form 7 to the new theme, which is now working fine, but of course it also has no styling at all; none of the different states of the previous one; hover and active.

    Thread Starter Kenny

    (@footloose)

    Now I lost all the settings of my previous theme – about a month worth of time.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.