Support » Plugin: ACF-VC Integrator » Added ACF Link field to Grid Builder – links don’t work on page?

  • Resolved sheila888

    (@sheila888)


    Hi Frederik

    Great plugin! It works really well except I can’t seem to be able to click on the links in a page.

    I added an ACF link field (return value option – Link URL).
    I added that to a custom post type.
    I created a custom grid (External Link Grid) through WPBakery grid builder adding the Link field separately under the title.
    Added the External Link Grid to a page.
    It displays as expected but I can’t click on the link!

    I am using Version 1.6.1 of your plugin, version 5.6 of WPBakery, version 5.7.10 of ACF and version 1.6.1 of CPT UI. I have WordPress 5.0.3 running latest version of Woffice.

    Any help would be appreciated!

    Thanks

    Sheila

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Frederik Rosendahl-Kaa

    (@frederik-rosendahl-kaa)

    Hi @sheila888,

    I have taken a look at the page you have linked to, and it might look like you might have used the wrong WPBakery Element.
    Can I make you check that you are using the element called acf-vc integrator and not Advanced Custom Field.

    Best regards
    Frederik

    sheila888

    (@sheila888)

    Thanks Frederik! I was getting it around the wrong way. I also needed to change the field type to URL as it said link was not supported.

    All good now.

    Best regards

    Sheila

    Plugin Author Frederik Rosendahl-Kaa

    (@frederik-rosendahl-kaa)

    Good to hear that you got it working, also discovered that there was no support for the link field when I looked at it.
    A stupid mistake on my part that I did not check up on whether the plugin could be used with all the fields.

    But there should be support for it now with the latest version.

    But just contact me again if there is anything else.

    Best regards
    Frederik

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Added ACF Link field to Grid Builder – links don’t work on page?’ is closed to new replies.