WordPress.org

Support

Support » Miscellaneous » add_thickbox() not working in 2.6.1

add_thickbox() not working in 2.6.1

  • markrall
    Member

    @markrall

    I’ve made a call to add_thickbox() in my functions.php file but for some reason it won’t print the call to the thickbox CSS file.

    So then I tried wp_enqueue_style(‘thickbox’); in both functions.php and header.php but got nothing back.

    Any ideas?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Me too, for example with «humanMesages».

    In my funcions.php from the function to init the Theme, wich works fine with all other instructions and injections:

    wp_register_style('humanMsgCSS', get_bloginfo("template_url") .
    '/css/humanmsg.css'); // Works, doesn't work oO?
    wp_register_script('humanMsg', LIBS_RT . 'js/jquery/humanmsg.js');
    // Works.
    /* Two versiones to trying. Obviously, i only use one of each: */
    wp_enqueue_style('humanMsgCSS'); // Doesn't work.
    // Trying to force src:
    wp_enqueue_style('humanMsgCSS', get_bloginfo("template_url") .
    '/css/humanmsg.css'); // Doesn't work.

    Note: A simple add_action() for wp_head works fine.
    So… only the related functions to styles doesn’t works… or i can’t do it, …that’s the most probably ^^!.

    We need move this post to other forum of support for check wp_enqueue_style() function?

    Regards

    Covi
    Member

    @covi

    Ups…, update: try with wp_print_styles() ^^!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘add_thickbox() not working in 2.6.1’ is closed to new replies.